Ποιοι λατρεύουν το σεξ στο αυτοκίνητο;

Ποιοι λατρεύουν το σεξ στο αυτοκίνητο;

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο πολύ λατρεύουμε το σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και ιδιαίτερα στα πίσω καθίσματα, προφανώς για μεγαλύτερη άνεση και…ελευθερία κινήσεων.

Ποιοι λατρεύουν το σεξ στο αυτοκίνητο;

Λαϊκό σπορ είναι το σεξ στο αυτοκίνητο σύμφωνα με έρευνα για λογαριασμό του γερμανικού ιστότοπου mobile.de, που είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Ενας στους δύο Γερμανούς –και για την ακρίβεια το 47%- δήλωσε, ότι το έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά μέσα ή πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας εκπλήσσουν, επειδή η λατρεία για σεξ μέσα σε αυτοκίνητο γίνεται εντονότερη όσο μεγαλώνουμε. Στην κατηγορία των 18χρονων έως 24χρονων βρίσκεται το ποσοστό των «δραστών» στο 26% και στους 25χρονους έως 34χρονους ανεβαίνει στα 44%. Αντίθετα, το αυτοκίνητο ξυπνά περισσότερο ερωτισμό στις ηλικίες άνω των 55 ετών, όπου το 52% απαντά καταφατικά στο ερώτημα της έρευνας.

Το πιο αγαπημένο μέρος για ερωτικά παιχνίδια είναι τα πίσω καθίσματα και μάλιστα αυτό ισχύει ανεξάρτητα από την ηλικία.

Οι Γερμανοί αποδεικνύονται πραγματιστές και όσον αφορά στην επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου για ερωτικές περιπτύξεις. Έτσι τα σπορ supercars μάρκας Porsche και Ferrari «πατώνουν», αφού τα προτιμά μόλις το 3%, ενώ την κορυφαία τριάδα με μοντέλα ιδανικά για σεξ απαρτίζουν η VW (26%), η Opel (18%) και η Ford (13%).

Best of internet