Με την Porsche 919 Hybrid στο Λονδίνο ο Γουέμπερ

Γιώργος Βαρίνος
Με την Porsche 919 Hybrid στο Λονδίνο ο Γουέμπερ
Στους δρόμους του Λονδίνου με την Porsche 919 Hybrid, με την οποία τρέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, θα βγει ο Μαρκ Γουέμπερ. Δε θα κλείσουν οι δρόμοι στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Για πρώτη φορά θα δούμε την Porsche 919 Hybrid να βγαίνει στους δρόμους του Λονδίνου. Αυτό θα γίνει με τον Μαρκ Γουέμπερ, που τρέχει με το εν λόγω αυτοκίνητο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (World Endurance Championship) και με το οποίο κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο.

Μάλιστα, οι δρόμοι στην πρωτεύουσα της Αγγλίας δε θα κλείσουν για το συγκεκριμένο σόου, αλλά ο Αυστραλός θα μοιραστεί τους δρόμους με τους υπόλοιπους πολίτες. Βέβαια, θα είναι περικυκλωμένος από οχτώ οχήματα της αστυνομίας, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της... βόλτας του.

«Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η Porsche 919 Hybrid θα οδηγηθεί σε δημόσιο δρόμο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι στο τιμόνι, θα είναι αρκετά κουλ», είπε ο πρώην πιλότος της Formula1. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γουέμπερ θα περάσει από το Park Lane, το Charing Cross, το Enbankment, την Πλατεία Βουλής, το Piccadilly Circus και τη Westminster Bridge.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!