Πωλείται το Batpod (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πωλείται το Batpod (pics)
Σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο πωλείται το Batpod, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «The Dark Knight» και «The Dark Knight Rises».

Προς πώληση σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο τέθηκε το Batpod, το οποίο πρωταγωνίστησε στις δύο ταινίες «The Dark Knight» και «The Dark Knight Rises». Η εν λόγω δημοπρασία έχει, ήδη, ξεκινήσει και αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 60 και 80 χιλιάδων λιρών.

Το Batpod είναι ένα από τα έξι που δημιουργήθηκαν για την παραγωγή των δύο προαναφερθείσων ταινιών του Batman ως βοήθεια στις μάχες με τους μεγάλους αντιπάλους του, καθώς εκτός από μεταφορικό μέσο ήταν και μεγάλο όπλο.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι το Batpod... φορούσε έναν κινητήρα Honda 750 κυβικών εκατοστών, αγωνιστικά λάστιχα 31 ιντσών και ήταν ιδιαίτερα ελαφρύ. Τέλος, για τις ανάγκες της δημοπρασίας στραγγίστηκαν όλα τα υγρά του και μετακινήθηκαν η μπαταρία και το ντεπόζιτο, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του θα το χρησιμοποιήσει μόνο για τη συλλογή του και όχι για βόλτες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!