Με Danilo Rossi Karts οι αυριανοί πρωταθλητές της Lamborghini

Γιώργος Βαρίνος
Με Danilo Rossi Karts οι αυριανοί πρωταθλητές της Lamborghini
Το πρόγραμμα Lamborghini Kart Drivers σηματοδοτεί την στροφή της πολυτελούς μάρκας στις πιο μικρές ηλικίες ενθαρύνοντας ικανούς και ταλαντούχους νεαρούς ώστε να βρουν τον δρόμο τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η ιστορική φίρμα από την Σαντ'Αγκάτα συνεργάστηκε με την ομάδα DR Racing Kart (στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την www.rotax.gr) ιδιοκτησίας του πρωταθλητή Ντανίλο Ρόσι. Στην εντυπωσιακή πίστα kart του Κέντρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Άντρια (σας θυμίζει τίποτε;) έγινε η πρώτη δοκιμή με τους τέσσερις οδηγούς, τους ιταλούς Κρίστοφερ Ζάνι 20 ετών και Μάουρο Σιμόνι 29 ετών αλλά και τους πιτσιρικάδες Γιούστας Γιονούσις από την Λιθουανία 14 ετών και Μουίζ Γκαφάρ από την Μαλαισία επίσης 14 ετών.

Ο «Καθηγητής» Ντανίλο Ρόσι εκτός από τα οδηγικά μαθήματα, επικεντρώθηκε και σε θεωρητικά, τεχνικά αλλά και ιατρικά θέματα καθώς η οδήγηση kart είναι τόσο απαιτητική που επιρρεάζει σε τρομερό βαθμό το κορμί ενός αγωνιζομένου με τις αόρατες δυνάμεις που εξασκούνται. Βεβαίως το κερασάκι στην πρώτη αυτή συνέυρεση του προγράμματος Lamborghini Kart Drivers δεν ήταν άλλο από την ευκαιρία που είχαν οι οδηγοί-μαθητές να συνοδηγήσουν με μία Huracan Super Trofeo, την οποία οδηγούσε ο εργοστασιακός οδηγός Μίρκο Μπορτολότι και ο επίσημος δοκιμαστής της Lamborghini, Τζιόρτζιο Σάνα και να ανακαλύψουν την διαφορά απόδοσης ανάμεσα στα καρτ τους (που έχουν καλύτερη αναλογία κιλών/ίππων) και σε ένα supercar με αστρονομική τιμή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!