Σε σοβαρούς μπελάδες η ΟΜΑΕ

Γιώργος Βαρίνος
Σε σοβαρούς μπελάδες η ΟΜΑΕ
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, απαιτεί με εγγραφό της από την ΟΜΑΕ να την ενημερώσει για την ονομαστική λίστα των Αγωνοδικών και Αλυταρχών που ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας αλλιώς...

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαίνεται λέει το γνωμικό του Ιούλιου Καίσαρα και βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και γράψαμε (εδώ) πριν από λίγες ημέρες ένα σχετικό άρθρο για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ομοσπονδία και για το τι θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι τώρα.

Πριν από λίγες ώρες στο Facebook (που η ΟΜΑΕ δεν γνωρίζει πως ακριβώς λειτουργεί) αναρτήθηκε επιστολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που απειλεί με ανάκληση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης την ΟΜΑΕ (άρθρο 28 του Ν.2725/99)

Αν συμβεί κάτι τέτοιο οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες και θα δικαιώσουν απόλυτα την προσπάθεια όλων αυτών που ζητούν την καθαίρεση του προεδρείου.

Ο θεσμός της ΟΜΑΕ δεν ανήκει σε μια διοίκηση -καλή ή κακή- άλλα σε όλους τους φίλους των Μηχανοκίνητων Σπορ.

Αναμένουμε εξελίξεις και σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που έστειλε η ΓΓΑ στην ΟΜΑΕ.

UPDATE Στο Facebook πάντως αναρτήθηκαν από την ΟΜΑΕ (προς τιμήν της) όλα τα έγγραφα που έχουν διαμορφώσει αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ώστε να μπορεί να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Δείτε όλα τα έγγραφα αλλά και τις καταγγελίες εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!