Ο Μικ Τζάγκερ και η γάτα της Opel

Ο Μικ Τζάγκερ και η γάτα της Opel

Μία γάτα με σοβαρό ύφος θα πρωταγωνιστεί στο επόμενο ημερολόγιο της Opel, όπου θα κάνει «γκράντε» εμφάνιση και η κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ!

Ο Μικ Τζάγκερ και η γάτα της Opel

Grumpy Cat, δηλαδή «γκρινιάρα γάτα». Θυμηθείτε αυτό το όνομα, γιατί θα το βρούμε πάλι μπροστά μας, όταν παρουσιάσει η Opel επίσημα το εταιρικό της ημερολόγιο του 2017. Η νέα γάτα ονομάζεται κανονικά ‘’Tardar Sauce’’, έχει πάνω από 8,7 εκατομμύρια φίλους στο Facebook και κοσμεί με το κέρινο ομοίωμά της το Μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Παρόμοια συνταγή είχε και το ημερολόγιο της Opel για το 2015, του οποίου τη φωτογράφηση είχε αναλάβει ο Καρλ Λάγκερφελντ. Το μοντέλο του διάσημου μόδιστρου ήταν η γάτα του Choupette, την οποία είχε απαθανατίσει μέσα και έξω από ένα Opel Corsa. Για το 2017 θα ποζάρει δίπλα στην Grumpy Cat η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ.

Nα σημειώσουμε πάντως, ότι στο νέο ημερολόγιο θα υπάρχουν και ορισμένα σύγχρονα, αλλά και κλασικά μοντέλα της Opel, όπως ένα Diplomat A V8 και ένα Adam. Μιάου!

Best of internet