Πουλάει το νησί του για μία Porsche 918 Spyder!

Νίκος Τσιώκος
Πουλάει το νησί του για μία Porsche 918 Spyder!
Ένας άνδρας στις ΗΠΑ σκοπεύει να πουλήσει το νησί που έχει στην ιδιοκτησία του για χάρη μιας Porsche 918 Spyder!

Γίνεται να ανταλλάξεις ένα νησί με μία Porsche; Φαίνεται πως γίνεται, καθώς αυτό θέλει να κάνει ένας άνδρας που μένει στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο κύριος είναι ο Εμίλιο Σιρέλι, που έχει στην ιδιοκτησία του τρία νησιά και θέλει να πουλήσει το ένα εξ' αυτών για χάρη μιας Porsche 918 Spyder.

Η αξία του εν λόγω νησιού εκτιμάται αυτή τη στιγμή στο 1 εκατομμύριο δολάριο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι το έχει πουλήσει δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια για το προαναφερθέν ποσό, αλλά το πήρε ξανά στην ιδιοκτησία του λόγω κατασχέσεων.

Όσο για τον λόγο που θέλει να προβεί σε μία τέτοια κίνηση, είναι ότι θέλει το εν λόγω μοντέλο για καθημερινή χρήση, κάτι που δεν μπορεί να κάνει με μία Ferrari LaFerrari, ή με μία McLaren P1. «Μπήκα στην αγορά ακινήτων περίπου πριν από 29 χρόνια, όταν μετακόμισα στη Φλόριντα. Ήμουν στις επιχειρήσεις εστιατορείων, αλλά είδα κάτι στην αγορά ακινήτων και πάντα ήθελα να έχω στην ιδιοκτησία μου ένα νησί.

Τελικά, η ευκαιρία ήρθε και ενδιαφέρθηκα. Έχω άλλα δύο νησιά, ένα στο Τσάκσονβιλ κι ένα στην Παραλία Όρμποντ. Έχω μία 911 και νιώθω ότι η Porsche έχει φτιάξει από τα καλύτερα αυτοκίνητα. Μπορείς να την πάρεις και να την οδηγήσεις εκεί που τη Ferrari δεν μπορείς να την οδηγείς κάθε μέρα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!