Δεκατρείς Koenigsegg στο ίδιο πλοίο! (videos)

Δεκατρείς Koenigsegg στο ίδιο πλοίο! (videos)

Πώς γίνεται να συναντηθεί το 10% όλων των σπάνιων hypercars, που έχει κατασκευάσει συνολικά μέχρι σήμερα η σουηδική μάρκα στο γκαράζ ενός φέρι μποτ;

Δεκατρείς Koenigsegg στο ίδιο πλοίο! (videos)

Κανονικά, είναι πιο εύκολο να βρεις μία βελόνα στα άχυρα παρά να συναντήσεις μία Koenigsegg στον δρόμο. Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη των επιβατών του φέρι μποτ, που εκτελούσε στις 17 Ιουλίου το δρομολόγιο μεταξύ Χέλσινγκορ της Δανίας και Χέλσινμποργκ της Σουηδίας, όταν αντίκρισαν ξαφνικά μπροστά τους όχι ένα, αλλά δεκατρία τέτοια μοντέλα της συγκεκριμένης μάρκας. Με άλλα λόγια, έβλεπαν να κάνει μανούβρες μέσα στο πλοίο πάνω από το 10% της συνολικής παραγωγής της Koenigsegg από την ίδρυσή της πριν δεκατέσσερα χρόνια!

Εννοείται, ότι δεν επρόκειτο για κάποια σατανική σύμπτωση. Τα δεκατρία hypercars βρέθηκαν στο γκαράζ του πλοίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Koenigsegg Owners Tour 2016», στην οποία παραβρέθηκε βεβαίως και ο ιδιοκτήτης της σουηδικής μάρκας, Κρίστιαν φον Κένιγκσεγγ, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παράγουμε περίπου ένα αυτοκίνητο τον μήνα. Τα οχήματα φεύγουν προς κάποιον προορισμό σε όλον τον πλανήτη και κανονικά δεν συναντούνται ποτέ μεταξύ τους. Σήμερα όμως συναντήθηκαν».

Τα δεκατρία σπάνια μοντέλα ξεκίνησαν από τη Κοπεγχάγη της Δανίας, πέρασαν με το φέρι μποτ στη Σουηδία και επισκέφθηκαν το εργοστάσιο στο Ανγκελχολμ, όπου είδαν για πρώτη φορά το φως της ημέρας. Όπως τόνισε ο μίστερ Koenigsegg, «αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και είναι ένα πολύ συγκινητικό γεγονός για εμένα και τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων».

Να συμπληρώσουμε, ότι αυτό ισχύει γενικότερα για κάθε φίλο του αυτοκινήτου, ακόμη και αν δεν έχει τη δυνατότητα να ανήκει στο κλειστό κλαμπ των ιδιοκτητών μίας Koenigsegg.

13 Konigsegg on Ferry in Sweden both on and off the ferry

Koenigsegg 2016 Owners Tour

Best of internet