Παραβάτης ο Έντι Τζόρνταν

Νίκος Τσιώκος
Παραβάτης ο Έντι Τζόρνταν
Σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας υπέπεσε το πρώην αφεντικό ομάδας της Formula1 και νυν σχολιαστής του BBC, Έντι Τζόρνταν, καθώς πιάστηκε να μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ οδηγούσε.

Τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παρέβη ο Έντι Τζόρνταν. Το άλλοτε αφεντικό ομάδας της Formula1 και νυν σχολιαστής του BBC πιάστηκε να μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο. Τον Ιρλανδό... έκαψε ένας 28χρονος, ο οποίος είναι φανατικός του Top Gear και τον ταυτοποίησε. «Είδα τη νέα BMW M2 και μετά αντιλήφθηκα ότι ήταν ο Έντι Τζόρνταν.

Μιλούσε στο τηλέφωνο όλη την ώρα, δε νοιαζόταν και συνέχισε να κοιτάζει εμένα και τον φίλο μου. Είναι στο Top Gear, είναι κάποιος που οδηγεί αυτοκίνητα και μιλάει στο τηλέφωνο στον αυτοκινητόδρομο. Δε φαίνεται ωραίο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει στην αστυνομία. Αναγνωρίζω ότι προφανώς μιλούσε με τον Κρις Έβανς, που μόλις έφυγε από το σόου».

Πάντως η αστυνομία του Σέρεϊ, όπου εντοπίστηκε η παράβαση του Τζόρνταν, έχει ενημερωθεί και έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, με τον ίδιο να κινδυνεύει με πρόστιμο μέχρι και χίλιες λίρες. «Η αντικοινωνική οδήγηση μπορεί να κοστίσει ζωές και η χρήση κινητού τηλεφώνου ενώ οδηγείς μπορεί να οδηγήσει σε τρεις βαθμούς ποινής (στην άδεια) και σε πρόστιμο εκατό λίρες. Αν αρνηθείς να πληρώσεις το πρόστιμο, μπορεί να σου ασκηθεί δίωξη, να σου απαγορευθεί η οδήγηση και το πρόστιμο να αυξηθεί στις χίλιες λίρες.

Αν οι αστυνομικοί μπορούν να αποδείξουν ότι οδηγούσες επικίνδυνα, ενώ χρησιμοποιούσες το τηλέφωνό σου, μπορεί να σου απαγορευθεί η οδήγηση και να μπεις φυλακή μέχρι και δύο χρόνια», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Πάντως, για την ώρα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από τον Τζόρνταν, ενώ το BBC αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε τοποθέτηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!