Συνέντευξη στον εαυτό του ο Ρόσμπεργκ! (vid)

Συνέντευξη στον εαυτό του ο Ρόσμπεργκ! (vid)

Συνέντευξη στον εαυτό του ο Ρόσμπεργκ! (vid)

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ το έχει ρίξει στην πλάκα και, αφού ένας Ολλανδός ρεπόρτερ δεν του έκανε ερώτηση, πήρε ο ίδιος συνέντευξη από τον εαυτό του!

Το χιούμορ του αποδεικνύει ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έχει ξεκινήσει να κάνει πλάκες μ' έναν Ολλανδό ρεπόρτερ το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Γερμανός του... πέταξε σπόντα επειδή του έπαιρνε συνέντευξη, ενώ φορούσε μπλούζα του Μαξ Φερστάπεν. Αλλά ο δημοσιογράφος του απάντησε, καθώς ο πιλότος της Mercedes απάντησε στη μία από τις δύο ερωτήσεις.

Αυτή τη φορά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ο ρεπόρτερ δεν του έκανε καμία ερώτηση, οπότε ο Ρόσμπεργκ πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, μάλιστα, δήλωσε χαρούμενος που αύξησε τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον στους 24 βαθμούς, ενώ στο τέλος τόνισε ότι «ξεμείναμε από ερωτήσεις, πάω να φύγω»!

«Έχει πάντα πλάκα μαζί του, αυτό ξεκίνησε έτσι πριν μερικές εβδομάδες. Κανονικά μου έκανε δύο ερωτήσεις αντί μίας, αυτή τη φορά όμως καμία. Έτσι έπρεπε να αρχίσω να μιλάω εγώ μόνος μου», είπε ο Ρόσμπεργκ στη γερμανική εφημερίδα Bild για τις πλάκες του με τον Ολλανδό ρεπόρτερ.

Nico Rosberg FUnny interview F1 Baku 2016.

Best of internet