Στους επίτιμους καλεσμένους της Βασίλισσας Ελισσάβετ η Κλερ Γουίλιαμς!

Νίκος Τσιώκος
Στους επίτιμους καλεσμένους της Βασίλισσας Ελισσάβετ η Κλερ Γουίλιαμς!
Στη λίστα με τους επίτιμους καλεσμένους στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισσάβετ ήταν η Κλερ Γουίλιαμς, καθώς τιμήθηκε ως Αξιωματούχος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την προσφορά της στη Formula1.

Ξεχωριστή ημέρα ήταν η Παρασκευή (10/6) για την Κλερ Γουίλιαμς. Η κόρη του ιδρυτή της Williams, Σερ Φρανκ, τιμήθηκε ως Αξιωματούχος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας όντας στους επίτιμους καλεσμένους για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισσάβετ. Η εν λόγω τιμή για την αναπληρώτρια επικεφαλής της ομάδας της Williams ήρθε ως προς αναγνώριση για την προσφορά της στη Formula1, όπου βρίσκεται από το 2002.

Αρχικά, ήταν υπάλληλος στο τμήμα επικοινωνίας της ομάδας του Γκρόουβ, το 2010 έγινε επικεφαλής αυτού, την επόμενη χρονιά ανέλαβε χρέη διευθύντριας μάρκετινγκ και επικοινωνίας, ενώ το 2012 έγινε η εκπρόσωπος της οικογένειας Γουίλιαμς, μετά την απόφαση του Σερ Φρανκ να... κάνει πίσω και να αφήσει την κόρη του στο... πόδι του.

Τον Μάρτιο του 2013 πήρε τον ρόλο που έχει σήμερα για να είναι ουσιαστικά αυτή που κάνει κουμάντο στη Williams. «Η σημερινή ημέρα (Παρασκευή) είναι πολύ υπερήφανη για μένα, αλλά επίσης και μικρή έκπληξη.

Το να αναγνωριστώ με αυτόν τον τρόπο είναι τεράστια τιμή, όμως όλοι στη Williams μπορούν να πάρουν τον έπαινο γι' αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που τα καταφέρνω σε μία δουλειά που λατρεύω. Το να παίξω ρόλο στην κληρονομιά της οικογένειας είναι ένα τεράστιο προνόμιο και κάτι που δε θεωρώ δεδομένο.

Η Formula1 και η Williams είναι μεγάλες επιτυχίες για το Ηνωμένο Βασίλειο και θα συνεχίσω να χρησιμοποιήσω τον ρόλο μου για να βοηθήσω στο να δείξουμε πόσο ωραίο άθλημα είναι η Formula1, τι εξαιρετική πλατφόρμα είναι για τη χώρα σε υψηλής κλάσης μηχανολογία, καθώς επίσης και ότι καλωσορίζει τις γυναίκες σε όλους τους κλάδους της», ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!