Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το FMX! (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το FMX! (vid & pics)
Γίνεται να συναντηθεί το ποδόσφαιρο με το Freestyle Motocross; Κι όμως γίνεται! Αυτό έγινε πράξη στην αρένα της Μαδρίτης με τη βοήθεια ενός γηπέδου και δύο αναβατών του Red Bull X-Fighters!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, στις οποίες δύο αθλήματα συναντούν το ένα το άλλο. Έτσι έγινε και με το ποδόσφαιρο και το Freestyle Motocross. Πώς έγινε αυτό;

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, ο Γάλλος Νταβίντ Ρινάλντο και ο Ισπανός Ντάνι Τόρες, που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του FMX, το Red Bull X-Fighters, μετέβησαν στην αρένα Λας Βέντας της Μαδρίτης στην Ισπανία, απ' όπου θα ξεκινήσει η φετινή σεζόν στις 24 Ιουνίου.

Εκεί στήθηκε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και μία ράμπα για τα... κόλπα τους στον αέρα. Οι δύο προαναφερθέντες προσπάθησαν να ακουμπήσουν μπάλα κάνοντας τα... δικά τους, όμως σε ελάχιστες προσπάθειες τα κατάφεραν. Βέβαια, μπορεί Ισπανία και Γαλλία να μην είναι στον ίδιο όμιλο, όμως οι Ρινάλντο και Τόρες επιχείρησαν κάτι το διαφορετικό στην αρένα που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα για το 2016.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα», είπε ο Ρινάλντο. «Θα φροντίσω για την τρίτη νίκη μου εδώ στη Λας Βέντας και ελπίζω η Ισπανία να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία», δήλωσε, από τη μεριά του, ο Τόρες. Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην πρεμιέρα της Μαδρίτης οι δύο αναβάτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τους Κλίντον Μουρ και Τομάς Παζέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!