Οι... Playboy της Formula1 (pics)

Νίκος Τσιώκος
Οι... Playboy της Formula1 (pics)
Με αφορμή το... χαρέμι του Φερνάντο Αλόνσο, το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους μεγαλύτερους... Playboy της Formula1. Από τα... κόλπα των Στέρλινγκ Μος, Τζέιμς Χαντ μέχρι τους άγνωστους γιους του Χουάν Μανουέλ Φάντζιο.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει το... χαρέμι του Φερνάντο Αλόνσο, αφού δεν κατάφερε να... στεριώσει μία γυναίκα και από φέτος έχει άλλη μία. Με αφορμή, λοιπόν, τα... καμώματα του Ισπανού, το gazzetta.gr σας... παρουσιάζει τους μεγαλύτερους... Playboy της Formula1.

Σε αυτούς, βέβαια, συμπεριλαμβάνονται οδηγοί όπως οι Σερ Στέρλινγκ Μος, Τζέιμς Χαντ, που ήταν γνωστοί για τα... κόλπα τους εκτός πίστας, καθώς και ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, για τον οποίο έστω και μετά από πάρα πολλά χρόνια αποδείχτηκε βάσει DNA ότι έχει δύο γιους, τους οποίους δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ.

Φυσικά, από τη λίστα δεν απουσιάζουν οι Λιούις Χάμιλτον, Τζένσον Μπάτον, όπως ούτε οι Μάικ Χέιλγουντ, Έντι Ιρβάιν, Φλάβιο Μπριατόρε. Ας τους δούμε, λοιπόν, έναν-έναν ξεκινώντας από το φετινό γκριντ για να πάρουμε τους υπόλοιπους με χρονολογική σειρά, ανάλογα με το πότε... πέρασαν από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φερνάντο Αλόνσο

Όπως είχαμε παρουσιάσει και πριν από τρεις εβδομάδες, μπορεί να ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ο Αλόνσο δεν έμεινε στον γάμο του με την Ρακέλ ντελ Ροζάριο. Ο Ισπανός χώρισε τον Δεκέμβριο του 2011 για να συνεχίσει να βαδίζει σ' έναν... περίεργο δρόμο, ο οποίος τον φέρνει συνεχώς δίπλα σε μοντέλα.

Τελευταίο και τρανό παράδειγμα η εκρηκτική Βίκι Οντίντκοβα, με την οποία φημολογείται ότι βγαίνει από τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα, ο νυν πιλότος της McLaren και δις παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Renault δείχνει να έχει αδυναμία στις Ρωσίδες. From Russia with love για τον Νάντο!

Λιούις Χάμιλτον

Όλα έδειχναν ότι θα... στέριωνε με την επί εφτά χρόνια σύντροφό του, Νικόλ Σέρζινγκερ! Μετά τον χωρισμό του με τη διάσημη τραγουδίστρια στις αρχές του 2015, ο Χάμιλτον φαίνεται πως μπήκε σ' έναν άλλον... κόσμο, προφανώς για να ξεχάσει την πρώην επικεφαλής τραγουδίστρια του συγκροτήματος The Pussycat Dolls!

Έτσι, φημολογήθηκε ότι... μπήκε στην οικογένεια Καρντάσιαν λόγω της Κένταλ Τζένερ, αλλά και πως διατήρησε σχέση με τη Ριάνα, με την οποία φαίνεται ότι υπήρξε μόνο φιλία, αφού εθεάθη μαζί της σε... τρελά πάρτι! Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής βρήκε καινούρια αγκαλιά! Ο λόγος για το 22χρονο μοντέλο της Victoria's Secret από την Ουγγαρία, Μπάρμπαρα Πάλβιν.

Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι, όμως οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, το οποίο έλαβε χώρα νωρίτερα μέσα στον Μάιο, και εθεάθησαν σε παραλία στο Μονακό, ενώ η Μπάρμπαρα ήταν παρούσα και στο Γκραν Πρι του Μόντε Κάρλο. Λέτε να ευθύνεται αυτή για την πρώτη νίκη του Βρετανού στη σεζόν;

Τζένσον Μπάτον

Στα... χνάρια του Αλόνσο φαίνεται πως βάδισε και ο Μπάτον. Μπορεί να μην είναι τόσο... Playboy όσο οι υπόλοιποι, όμως τείνει να γίνει, ύστερα από τον χωρισμό του με την Τζέσικα Μιτσιμπάτα, με την οποία παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2014 και χώρισε έναν χρόνο αργότερα.

Ο Βρετανός, βέβαια, είχε φτάσει μία... ανάσα από τα σκαλιά της εκκλησίας και πριν το μοντέλο από την Ιαπωνία, καθώς ήταν αρραβωνιασμένος με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Λουίζ Γκρίφιθς από την Αγγλία.

Πάντως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 πάει να μπει στο... κλαμπ των Playboy, με δεδομένο ότι από τον περασμένο Μάρτιο διατηρεί σχέση με το «κουνελάκι» που ακούει στο όνομα Μπρίντεϊ Γουόρντ.

Χουάν Μανουέλ Φάντζιο

Και περνάμε στους υπόλοιπους ανάλογα με τη χρονιά που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στην F1. Ξεκινάμε από τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο και στην περίπτωσή του ισχύουν δύο τεράστιες και σοφές φράσεις που λέει ο ελληνικός λαός. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» και «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»! Για την ακρίβεια, ήταν... κρυφό ποτάμι! Τι εννοούμε;

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε δεσμούς με αρκετές γυναίκες, όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ δεν αναγνώρισε και ποτέ κανένα παιδί. Με αυτόν τον τρόπο, ο Αργεντινός... έκρυψε καλά το μυστικό και το πήρε μαζί του στον τάφο του ότι είχε δύο εξώγαμους γιους! Όλα αυτά μέχρι και τον Αύγουστο του 2015, όταν δύο ηλικιωμένοι ζήτησαν την εκταφή του, ώστε να ληφθούν δείγματα DNA.

Έτσι κι έγινε και αυτά στάλθηκαν σε ειδικά εργαστήρια για εξέταση και τα αποτελέσματα που βγήκαν τον περασμένο Φεβρουάριο δικαίωσαν τους δύο άνδρες. Ο ένας ήταν ο 77χρονος Όσκαρ Σέζαρ Εσπινόζα, με τη μητέρα του οποίου ο Φάντζιο διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό. Ο Εσπινόζα παρέδωσε στις αρμόδιες αρχές ερωτικά γράμματα του Φάντζιου και παλιές φωτογραφίες του ζευγαριού, ενώ κατονόμασε και μάρτυρες που επιβεβαίωσαν την άποψή του.

Ο έτερος ήταν ο 73χρονος Ρούμπεν Βάσκεζ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η μητέρα του προέβη στην αποκάλυψη ότι είναι γιος του Φάντζιο, με αποτέλεσμα να καταθέσαι αίτημα για εκταφή του και το 2005, το οποίο τότε είχε απορριφθεί. Μάλιστα, οι δύο ηλικιωμένοι θα διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας του φυσικού τους πατέρα, παρά το γεγονός ότι δεν τους αναγνώρισε ως γιους του.

Σερ Στέρλινγκ Μος

Μπορεί ο Μος να κυνηγούσε νίκες και εντός πίστας να ήταν επαγγελματίας, όμως εκτός αυτής ήταν... κυνηγός, αφού ήθελε να κατακτήσει τις γυναίκες. Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα του φέρεται ως ο αυθεντικός Playboy της δεκαετίας του 1950, ενώ ο ίδιος είχε πει επική ατάκα για τους ομοφυλόφιλους.

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων στους ομοφυλόφιλους επειδή όσο περισσότεροι υπάρχουν τριγύρω, τόσο περισσότερες γυναίκες είναι ελεύθερες για μένα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Παράλληλα, ήταν λάτρης των μέσων ενημέρωσης, ενώ είχε και μικρούς ρόλους σε ταινίες.

Ινς Άιρλαντ

Ο Άιρλαντ ήταν λάτρης των πάρτι και του αλκοόλ. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες ιστορίες για τη συμπεριφορά του εκτός πίστας, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έκανε τρεις γάμους. Ο πρώτος με τη δασκάλα σχολείου Νόρμα Τόμας το 1954, με την οποία είχε δύο κόρες και χώρισε το 1967, όταν παντρεύτηκε την Έντνα Χέμφρις. Τελικά, ο Βρετανός... τρίτωσε τις κρεμάλες, αφού το καλοκαίρι του 1992 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με το πρώην μοντέλο Ζαν Μαντέρ. Επίσης, είχε έναν γιο, προφανώς εξώγαμο, που πέθανε το 1992. «Έζησε χωρίς νόημα και προκάλεσε έκπληξη και αγάπη απ' όλους», ανέφερε για εκείνον το άλλοτε αφεντικό της BRM, Λουίς Στάνλεϊ.

Μάικ Χέιλγουντ

Ο Χέιλγουντ ήταν από τους λίγους που αγωνίστηκαν και στους δύο και στους τέσσερις τροχούς, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να μείνει μακριά από τα... καμώματα! Ήταν γνωστός για τη λατρεία του στα πάρτι, στο αλκοόλ και στις όμορφες γυναίκες. Μάλιστα, είχε τη φήμη ότι δε θεωρούσε κακό το σεξ πριν από έναν αγώνα, τη στιγμή που άπαντες παρέμεναν συγκεντρωμένοι σε αυτόν.

Συνάμα το ESPN μετέδωσε πως «ο Χέιλγουντ έφτασε μία φορά καθυστερημένος για αγώνα στο Μπραντς Χατς και ακόμα ήταν από το πάρτι της προηγούμενης νύχτας. Η δικαιολογία του ήταν ότι κανείς από τους φίλους του δεν μπορούσε να θυμηθεί πού είχε παρκάρει το αμάξι του». Επίσης, το εν λόγω δίκτυο ανέφερε ότι από τα... κόλπα του Βρετανου έμαθε και ο Τζέιμς Χαντ.

Τζέιμς Χαντ

Αυτός είναι και ο επόμενος στη λίστα. Ενώ είχε την κόντρα με τον Νίκι Λάουντα για τον τίτλο και πάλευε με οδηγούς όπως οι Έμερσον Φιτιπάλντι και Τζόντι Σέκτερ, ήξερε πως να... κάνει τη ζωή του καλύτερα από κάθε άλλον. Ήταν γυναικάς, λάτρης του αλκοόλ και του τσιγάρου, γόης και είχε προσωπικότητα που λάτρευαν όλες οι γυναίκες.

Είχε ως μότο το «σεξ: το πρωινό των πρωταθλητών», τη στιγμή που και αυτός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με δύο γυναίκες. Η πρώτη ήταν η Σούζι Μίλερ, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι και το τέλος του 1975, όταν τον άφησε για χάρη του ηθοποιού Ρίτσαρντ Μπέρτον.

Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Σάρα Λόμαξ, με την οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 1983. Μαζί της έκανε και δύο γιους, τους Τομ και Φρέντι, με τον τελευταίο να είναι επίσης οδηγός αγώνων. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 1988, αλλά εξακολούθησε να μένει μαζί για... πάρτη των δύο παιδιών, ενώ τον Νοέμβριο του 1989 ήρθε το διαζύγιο.

Έντι Ιρβάιν

Μετά τον Χαντ, ο Ιρβάιν θεωρήθηκε ο πρώτος πραγματικός... Playboy της Formula1. Ήταν ειλικρινής και φλέρταρε με πολλές γυναίκες, στις οποίες συμπεριλήφθηκε και η Πάμελα Άντερσον (!!!), τη στιγμή που έβγαινε ραντεβού με μοντέλα σε δικά του σπίτια στο Μαϊάμι και στο Μιλάνο. Παράλληλα, είχε μεγάλη φήμη ως φανταστικός οικοδεσπότης σε πάρτι.

Παρά ταύτα, είχε σχέση με την πρώην φίλη του, Μαρία Ντράμοντ, με την οποία... κόλλησε περισσότερο όταν αυτή χώρισε από τον σύντροφό της. Από την εν λόγω σχέση προέκυψε η κόρη του, Ζόε. Αν και δεν είναι φαν των μωρών, ο ίδιος είπε ότι η γέννηση της κόρης του είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής του.

Φλάβιο Μπριατόρε

Οι Χάιντι Κλουμ και Ναόμι Κάμπελ είναι μόνο δύο από τις celebrities, με τις οποίες εμφανίστηκε να είναι μαζί ο Μπριατόρε. Μάλιστα, με την πρώτη απέκτησε και μία κόρη, την Έλεν, τον Δεκέμβριο του 2003, όμως δεν είχε ποτέ εμπλοκή στη ζωή της.

Τον Ιούνιο του 2008, λίγους μήνες πριν το περίφημο crashgate στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Ελισαμπέτα Γκρεγκοράτσι, που είναι μοντέλο και παρουσιάστρια στην τηλεόραση, όπου έχει εργαστεί στον ιταλικό σταθμό RAI.

Μαζί έχουν και έναν γιο, τον Φάλκο Νέιθαν, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οδηγός του αυτοκινήτου του γάμου τους ήταν ο Αλόνσο, που τότε έτρεχε για λογαριασμό της ομάδας του Ιταλού μεγιστάνα, της Renault.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!