Φέτελ vs Νοβίτσκι για τον Σουμάχερ (pic)

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ vs Νοβίτσκι για τον Σουμάχερ (pic)
Την ομάδα του Ντιρκ Νοβίτσκι θα αντιμετωπίσει αυτή του Σεμπάστιαν Φέτελ σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μάιντς της Γερμανίας στις 27 Ιουλίου προς τιμήν του Μίκαελ Σουμάχερ.

Πάντα ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχε συχνά σε φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος βρίσκεται... καθηλωμένος στο κρεβάτι, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στα τέλη του 2013, το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Έτσι, αυτή τη φορά θα γίνει αγώνας προς τιμήν του εφτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή. Αυτός θα λάβει χώρα στη Coface Arena στο Μάιντς της Γερμανίας στις 27 Ιουλίου, με την ομάδα του Σεμπάστιαν Φέτελ Nazionale Piloti να αντιμετωπίζει αυτή του θρύλου του ΝΒΑ Ντιρκ Νοβίτσκι. «Το να ξεκινήσουμε το Σαββατοκύριακο μ' ένα ματς της ομάδας Nazionale Piloti θα είναι μία καλή αρχή στο Γερμανικό Γκραν Πρι.

Συνήθως διασκεδάζουμε πολύ παίζοντας ποδόσφαιρο και είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μας που θα παίξουμε προς τιμήν του Μίκαελ. Θα δώσουμε το καλύτερο για να υπερασπιστούμε τη φήμη μας ως οδηγοί αγώνων και να κερδίσουμε την ομάδα του Ντιρκ», δήλωσε ο Φέτελ, με δεδομένο ότι το Γκραν Πρι της Γερμανίας θα διεξαχθεί το τριήμερο 29-31 Ιουλίου.

«Για πολλά χρόνια ο Μίκαελ ήταν μυητής και αναπόσπαστο μέλος φιλανθρωπικών αγώνων ποδοσφαίρου παίζοντας συχνά με τη Nazionale Piloti, αλλά επίσης και με άλλες ομάδες και μερικές φορές μαζί με τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο συνδυασμός (Φέτελ-Νοβίτσκι) ταιριάζει πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι που μαζί με τον Ντιρκ μπορούμε να προσφέρουμε ένα πραγματικό highlight στους οπαδούς, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεχή τους στήριξη με αυτό το παιχνίδι.

Ελπίζουμε να διασκεδάσουν πολύ εκείνο το βράδυ», είπε, από τη μεριά της, η μάνατζερ του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula1. Όσον αφορά τα έσοδα του αγώνα, αυτά θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα της Γερμανίας.

Go see Champions for Charity in Mainz on July 27! Tickets: www.champions-for-charity.de

A photo posted by Mick Schumacher (@mickschumacher) on

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!