Βενζίνη ή ντίζελ; Τι συμφέρει περισσότερο;

Βενζίνη ή ντίζελ; Τι συμφέρει περισσότερο;

Βενζίνη ή ντίζελ; Τι συμφέρει περισσότερο;

Υπολογίστε, πόσο θα χρειαστείτε για να αποσβέσετε το πρόσθετο κόστος αγοράς ενός πετρελαιοκίνητου μοντέλου και μάθετε όλα τα υπέρ και τα κατά μεταξύ ντίζελ και βενζίνης.

Τα ντιζελοκίνητα μοντέλα επελαύνουν στην ελληνική αγορά μετά την απελευθέρωση της χρήσης τους από τα τέλη του 2011 στην Αττική και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το ποσοστό τους ξεπερνά ήδη το 50% στις κατηγορίες των επιβατηγών οχημάτων και θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο, αν δεν ταξινομούσαν οι μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων πολλά βενζινοκίνητα μίνι για τους στόλους τους.
Αποτελεί τελικά η επιλογή ενός πετρελαιοκίνητου Ι.Χ. την σωστότερη επιλογή ή μήπως ταιριάζει καλύτερα στις δικές μας ανάγκες και προδιαγραφές ένα φτηνότερο βενζινοκίνητο μοντέλο; Σε πόσο διάστημα θα αποσβέσουμε τη διαφορά τιμής μεταξύ του ακριβότερου ντιζελοκίνητου μοντέλου και του φτηνότερου μοντέλου βενζίνης; Τι ισχύει για το κόστος σέρβις, τις αξίες μεταπώλησης;
Τις απαντήσεις σε όλα αυτά μας τις δίνει ο εξαιρετικά ενημερωμένος ιστότοπος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων www.carwall.gr. Εκεί μπορείτε να ανατρέξετε στο link
http://www.carwall.gr/useful/aposbesi-petrelaio-vs-benzini και να υπολογίσετε εύκολα και γρήγορα, αν συμφέρει στη δικής σας περίπτωση η αγορά ενός μοντέλου πετρελαίου ή βενζίνης.
Στον ίδιο ιστότοπο υπάρχει στο link http://www.carwall.gr/article/agora-autokinhtou-benzinhs-h-petrelaiou-up... ένα αναλυτικό και εξαιρετικά εμπεριστατωμένο αφιέρωμα, το οποίο απαντά σε όλα τα υπέρ και τα κατά των δύο συγκεκριμένων τεχνολογιών.

Best of internet