Το δεύτερο supercar ενός «συνταξιούχου» τερματοφύλακα

Το δεύτερο supercar ενός «συνταξιούχου» τερματοφύλακα

Το δεύτερο supercar ενός «συνταξιούχου» τερματοφύλακα

Ο πρώην τερματοφύλακας της Βρέμης, Τιμ Βίζε,ξεκοκαλίζει τα χρήματα της Χόφενχαϊμ, όπου πληρώνεται εδώ και χρόνια για να μην…παίζει και τώρα αγόρασε μία νέα Lamborghini.

Μία Lamborghini Aventador LP 700-4 των 700 ίππων αναστατώνει τους δρόμους της Βρέμη. Πρόκειται για τη συλλεκτική έκδοση Pirelli, από την οποία έχουν κυκλοφορήσει μόνον 100 κομμάτια. Το πανάκριβο supercar των 390.000 ευρώ ανήκει στον πρώην τερματοφύλακα της Βέρντερ Βρέμης, Τιμ Βίζε, που ανήκει από τη σεζόν 2012-2013 στην Χόφενχαϊμ.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας με πέντε συμμετοχές στην Εθνική Γερμανίας, απέτυχε στο νέο του σύλλογο και από τον Ιανουάριο του 2014 βρίσκεται σε άδεια διαρκείας μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του τον εφετινό Ιούνιο. Ο Βίζε λέγεται ότι έλαβε έξι εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, ενώ φέρεται να συνεχίζει να λαμβάνει μέρος του μισθού του.

Ένα μέρος από αυτά τα «ξεκούραστα» χρήματα τα έχει επενδύσει σε supercars και πιο συγκεκριμένα σε Lamborghini, στις οποίες φαίνεται ότι τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Ετσι έκανε για πρώτη φορά πάταγο το 2014, όταν εμφανίστηκε στο Αμβούργο με μία πράσινη Lamborghini Aventador LP 700-4, την οποία αντικατέστησε τώρα με την ανοιχτή έκδοσή της.

Να σημειώσουμε, ότι ο Βίζε είχε ανακοινώσει επίσημα τον Ιανουάριο του 2014, ότι παίρνει σύνταξη από το ποδόσφαιρο, ενώ προτίθεται να ασχοληθεί με αγώνες πάλης Wrestling. Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο κάνει ειδική γυμναστική και έχει μεταμορφωθεί σε «τέρας».

Best of internet