Ο άγνωστος ‘’Χ’’ της Opel

Ο άγνωστος ‘’Χ’’ της Opel

Ο άγνωστος ‘’Χ’’ της Opel

Ποιο μοντέλο υψηλού γοήτρου θα λανσάρει η Opel έως το 2020, για να καλύψει ένα σημαντικό κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη γκάμα της;

H Οpel ετοιμάζει ένα νέο SUV της μεγάλης κατηγορίας, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Καρλ Τόμας Νόιμαν. Στόχος της μάρκας με σήμα τον κεραυνό είναι να διευρύνει την τωρινή γκάμα των SUV της, η οποία απαρτίζεται μόνον από το Mokka X και ταυτόχρονα να αποκτήσει άλλο ένα μοντέλο κύρους εκτός του Insignia.

Ήδη κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο τα πρώτα ψηφιακά σχέδια του μελλοντικού SUV, το οποίο θα διαθέτει με βεβαιότητα τις χαρακτηριστικές γρίλιες της μάσκας όλων των νέων μοντέλων της Opel. Το νέο, τετρακίνητο αυτοκίνητο θα καλύψει έτσι το κενό του Antara, που αποσύρθηκε την άνοιξη του 2015, ενώ υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά το αργότερο έως το 2020.

Η μητρική General Motors σκοπεύει να προωθήσει το κορυφαίο SUV της Opel και με τα λογότυπα άλλων θυγατρικών της εταιρειών, όπως της Vauxhall και της Buick, για καλύτερη διείσδυση στην παγκόσμια αγορά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία σχετικά με τα μηχανικά μέρη του νέου αυτοκινήτου της Opel, αλλά είναι ήδη γνωστό ότι θα φέρει στην ονομασία του τον κωδικό ‘’Χ’’, που θα αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν για όλα τα SUV της μάρκας από το Ρίσελσχαϊμ. Σύμφωνα επίσης με φήμες, θα λάβει το μελλοντικό μεγάλο SUV το όνομα κάποιου ιστορικού μοντέλου της Opel, όπως π.χ. του Monza, του Senator ή του Admiral.

Best of internet