Downsize και στο Audi R8;

Πέτρος Πιτσίνης
Downsize και στο Audi R8;
Ένα έγγραφο της Audi (όπως υποστηρίζεται) επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, σχετικά με μια μικρότερη έκδοση του R8 με V6 κινητήρα.

Ένα χρονοδιάγραμμα με τις παρουσιάσεις των νέων της μοντέλων διέρρευσε από την Audi, δίνοντάς μας την δυνατότητα να δούμε κάποια πράγματα αρκετό καιρό πριν. Όπως μπορεί να παρατηρηθεί, μια μικρότερη έκδοση του R8 είναι στο πρόγραμμα με V6 μοτέρ και πιθανότατα, θα το δούμε μέσα στο 2018! Αυτό θα γίνει κυρίως για την αγορά της Κίνας, λόγω της ζήτησης για κινητήρες μικρότερου κυβισμού!

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς για τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι πιθανό να πρόκειται για το ίδιο μηχανικό σύνολο που αναμένεται να «φορέσει» το νέο RS4/RS5, με ισχύ περίπου στους 420 ίππους. Εκτός από το R8, βλέπουμε κι άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα στο χρονοδιάγραμμα. Η S έκδοση του Q7 είναι μια από αυτές όπως και το Q7 e-tron, ένα νέο μοντέλο που ακούει στο όνομα Q8, νέο A6, A7 και A8, αλλά και ένα μοντέλο που ονομάζεται C-BEV (Concept Battery Electric Vehicle), που προφανώς θα είναι ηλεκτρικό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!