Θα δούμε γρήγορο RAV4;

Θα δούμε γρήγορο RAV4;

Θα δούμε γρήγορο RAV4;

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, η Toyota ίσως ετοιμάζει μια σπορ έκδοση του SUV της, με την περιποίηση του τμήματος TRD (Toyota Racing Development).   

Το Toyota RAV4 δεν είναι ο ορισμός του οδηγοκεντρικού αυτοκινήτου, αυτό όμως δεν εμποδίζει την εταιρεία να αφήνει υπόνοιες για μια γρήγορη έκδοσή του. Συγκεκριμένα στην παρουσίαση του Tacoma TRD Pro στην έκθεση του Σικάγο, ο μάνατζερ της φίρμας Μπίλ Φέι είπε στο περιοδικό Automobile ότι μια έκδοση TRD του RAV4 ίσως είναι στα σκαριά. 

«Ίσως λίγη αγωνιστική μαγεία από το τμήμα TRD βρεθεί σε μια ειδική έκδοση παραγωγής του RAV4» ήταν τα λόγια του και συμπλήρωσε ότι αυτό θα ήταν φοβερό! Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο CEO της Toyota, Akio Toyoda, είναι ένας μεγάλος φίλος της οδήγησης και έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να κατασκευάσει σπορ αυτοκίνητα, αν και λίγες φορές αυτά έφτασαν στην παραγωγή. Τέλος αυτή η κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως έξυπνη (αν τελικά γίνει), καθώς στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει αντίστοιχη πρόταση. 

Best of internet