Πωλείται το Subaru δύο Παγκόσμιων Πρωταθλητών (video)

Πωλείται το Subaru δύο Παγκόσμιων Πρωταθλητών (video)

Ετοιμο για το WRC μοιάζει το Subaru WRX STI, που διατίθεται προς πώληση και έχει πίσω του μία μεγάλη ιστορία, καθώς το οδήγησαν –μεταξύ άλλων- δύο ιερά τέρατα των ράλι!

Πωλείται το Subaru δύο Παγκόσμιων Πρωταθλητών (video)

Αυτό το Subaru WRX STI έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Το μπλε πολεμικό εργαλείο της ιαπωνικής εταιρείας έχει ανέβει μεταξύ άλλων δύο φορές στο βάθρο σε ισάριθμους αγώνες του WRC. Μία φορά τερμάτισε δεύτερο στο Ράλι Πορτογαλίας, μία φορά ήρθε τρίτο στο Ράλι Ακρόπολις, ενώ άλλη μία φορά κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ράλι Ουαλίας.

Στο μπάκετ του οδηγού του έχουν καθίσει δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του WRC, ο Πέτερ Σόλμπεργκ και ο Κόλιν Μακ Ρέι.

Μάλιστα, ο αδικοχαμένος Μακ Ρέι είχε πραγματοποιήσει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μία καταπληκτική επίδειξη των ικανοτήτων του στο Φεστιβάλ του Γκούντγουντ του 2007, από το οποίο προέρχεται και το βίντεο που ανεβάσαμε.

Το υπέροχο αυτοκίνητο πέρασε από γενική ανακαίνιση και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση κάπου στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο σημερινός του κάτοχος το πωλεί στην τιμή των 159.500 αγγλικών λιρών (περίπου 204.000 ευρώ), τα οποία είναι μεν πολλά, όμως το μπλε Subaru διαθέτει ανεκτίμητη συναισθηματική αξία για τους φίλους του Μακ Ρέι και των ράλι γενικότερα.

Colin Mcrae at the Goodwood Festival Of Speed 2007

Best of internet