Σκληρό καρύδι ο Μίστερ Tesla

Πέτρος Πιτσίνης
Σκληρό καρύδι ο Μίστερ Tesla
Ο Έλον Μασκ, CEO και συνιδρυτής της Tesla, δεν δίστασε να ακυρώσει μια παραγγελία ενός Model X γιατί ο πελάτης ήταν... αγενής.

Ένας υποψήφιος αγοραστής ενός Tesla Model X βίωσε την... απόρριψη από την ίδια την εταιρεία, όταν αυτή του ακύρωσε την παραγγελία λόγω αγένειας! Ο πελάτης της Tesla έγραψε στο blog του μερικά πράγματα που δεν άρεσαν στον Έλον Μασκ, CEO και συνιδρυτή της φίρμας. Το άρθρο του αγενούς πελάτη ξεκίναγε με τον τίτλο «Αγαπητέ Έλον Μασκ: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» και ανέφερε επιγραμματικά την κακή παρουσίαση του Model X, κατά την άποψή του.

Μερικές από τις κατηγορίες είναι ότι άργησε να ξεκινήσει, έδινε μεγάλη βάση στην ασφάλεια «κλέβοντας» πολύτιμο χρόνο και η μη διάθεση ενός αυτοκινήτου για test drive! Στο τέλος του... εξάψαλμου, είπε ότι θα ήταν ωραίο να δείξει επίπεδο (ο Έλον Μασκ) και να απολογηθεί στον κόσμο που πίστευε σε αυτό το προϊόν. Ύστερα από λίγες μέρες ανέβασε ένα νέο άρθρο στο οποίο έλεγε ότι η παραγγελία του ακυρώθηκε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ομολογήσω ότι αιφνιδιάστηκα με αυτή την κίνηση της Tesla. Όταν έγραψα άρθρο που κατηγορούσε το BMW X1 μου, ο CEO της BMW δεν μου πήρε το αυτοκίνητο πίσω»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!