Οι απατεωνιές του Τζέρεμι Κλάρκσον (videos)

Οι απατεωνιές του Τζέρεμι Κλάρκσον (videos)

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον ομολόγησε, ότι oι θεαματικές τούμπες του τρίτροχου Reliant Robin στην εκπομπή Top Gear ήταν στημένες, για χάρη του γέλιου και της τηλεθέασης!

Οι απατεωνιές του Τζέρεμι Κλάρκσον (videos)

Στην στήλη του στους Sunday Times, ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι οι θρυλικές τούμπες του τρίτροχου Reliant Robin στο Top Gear ήταν μεθοδευμένες. Συγκεκριμένα, διαβεβαίωσε τους αναγνώστες της εφημερίδας, ότι «ένα κανονικό Reliant Robin δεν θα ντελαπάρει, εκτός και αν του επιτεθεί μια μεθυσμένη ομάδα ράγκμπι ή αν φυσάει πάρα πολύ. Ζήτησα από την ομάδα παραγωγής να «σκαλίσουν» το διαφορικό του μικρού πράγματος (του Reliant Robin), ούτως ώστε να τουμπάρει σε κάθε στρίψιμο του τιμονιού, για να προσφέρει θέαμα και γέλιο». Και τηλεθέαση, θα προσθέταμε εμείς, «απατεώνα» Τζέρεμι.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας ανησυχούσε ιδιαίτερα για αυτή την «τροποποίηση» και άφησε ένα σφυρί μέσα στην καμπίνα, για να το χρησιμοποιήσει ο Κλάρκσον, αν παγιδευτεί στο εσωτερικό της. Αυτό -όπως ανέφερε ο ίδιος- δεν ήταν και η καλύτερη σκέψη, καθώς στην πρώτη τούμπα παραλίγο να το «φάει» το σφυρί στο κεφάλι, οπότε το αφαίρεσε από τον…εξοπλισμό του Reliant. Επίσης είπε ότι από τότε, έχει οδηγήσει ξανά το συγκεκριμένο μοντέλο, χωρίς να έχει ωστόσο πειραχτεί. Ο Κλάρκσον έπαιξε μέχρι και μπάλα με αυτό σε μια live εκπομπή του Top Gear και διαπίστωσε, ότι η συμπεριφορά του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη του «πειραγμένου». «Πιθανότατα κανείς δεν το έχει ντελαπάρει τόσες φορές όσο εγώ» συμπλήρωσε στο τέλος ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Top Gear.

Rolling a Reliant Robin - Top Gear - BBC

England Vs Australia: Reliant Robin Football - Top Gear Festival Sydney

Best of internet