Θα φτιάχνονται Aston Martin στα Σκόπια;

Θα φτιάχνονται Aston Martin στα Σκόπια;

Θα φτιάχνονται Aston Martin στα Σκόπια;

Η αγγλική εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση τοποθεσίας για ένα νέο εργοστάσιο και τα Σκόπια υποστηρίζουν, ότι έχουν υποβάλλει μία πολύ ανταγωνιστική προσφορά.

Μία νέα μονάδα παραγωγής των crossover μοντέλων της σχεδιάζει να δημιουργήσει η Aston Martin. Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα Σκόπια είχαν καταθέσει προσφορά στην εταιρεία, αλλά δεν κρίθηκε αρχικά ικανοποιητική και απορρίφθηκε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει αποκλειστεί και η Μέση Ανατολή λόγω της αστάθειας στην περιοχή. Μία άλλη υποψήφια περιοχή με καλές προοπτικές ήταν το Σάτον Κόλντφιλντ στην κεντρική Αγγλία, όμως και αυτή βγήκε εκτός συναγωνισμού.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ωστόσο, ότι τα Σκόπια έχουν επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση και πιστεύουν, ότι έτσι θα γύρει η ζυγαριά προς το μέρος τους!

Στελέχη της Aston Martin δεν θέλησαν να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα αυτό, καθώς η αναζήτηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Ωστόσο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης των Σκοπίων υποστήριξε, ότι έχουν υποβάλλει μία πολύ δελεαστική προσφορά προς την εταιρεία και ευελπιστούν, ότι οι νέες Aston Martin θα είναι σκοπιανής παραγωγής.

Το εργοστάσιο παραγωγής της Aston Martin βρίσκεται στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας.

Εκεί κατασκευάζει τα πολυτελή σπορ μοντέλα της η αγγλική φίρμα με χρονοβόρες διαδικασίες, καθώς είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους χειροποίητα.

Best of internet