«Ασχετη» η ομάδα του νέου Top Gear;

«Ασχετη» η ομάδα του νέου Top Gear;

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η ομάδα παραγωγής της νέας σειράς εκπομπών του Top Gear με κεντρικό παρουσιαστή τον Κρις Εβανς στη θέση του σαρκαστικού Τζέρεμι Κλάρκσον.

«Ασχετη» η ομάδα του νέου Top Gear;

Ακόμη δεν ξεκίνησε ο νέος κύκλος εκπομπών Top Gear στο BBC και ήδη περνά μεγάλη κρίση. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Sun, ο νέος παρουσιαστής Κρις Εβανς και η ομάδα καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι τα εξής:

*Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, η ομάδα παραγωγής «δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα. Γιαυτό κλήθηκαν δημοσιογράφοι του περιοδικού ‘’Top Gear’’, ώστε να προτείνουν θέματα και ιδέες για την εκπομπή».

*Η διευθύντρια του σταθμού BBC2, Κιμ Σίλινγκλοου, ανακατεύεται στα πάντα και ασκεί έμμεσα λογοκρισία στους παραγωγούς και στους δημοσιογράφους. Ανώνυμη πηγή την χαρακτήρισε «εφιαλτική».

*Ήδη εγκατέλειψαν το νέο τιμ η εκτελεστική παραγωγός Λίζα Κλαρκ και ο σεναριογράφος Τομ Φορντ μόλις πέντε μήνες μετά την πρόσληψή τους.

*Ορισμένες αποκαλύψεις του Κρις Εβανς έγιναν χωρίς τη συγκατάθεση του BBC, όπως για παράδειγμα η ανακοίνωση, ότι το πρώτο επεισόδιο του νέου Top Gear θα προβληθεί στις 8 Μαΐου. Ετσι έδωσε ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό, ενώ έθεσε υπό πίεση την ίδια του την ομάδα.

*Την πρώτη ημέρα του νέου κύκλου γυρισμάτων τρακάρισε ο Εβανς μία ολοκαίνουρια Jaguar στην πίστα δοκιμών του Top Gear.

Η λίστα της Sun συνεχίζεται με διάφορα άλλα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα.

Αντίθετα, ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο Τζέιμς Μέι και ο Ρίτσαρντ Χάμοντ φαίνεται, ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με το νέο εργοδότη τους, το κανάλι Amazon. Ο παραγωγός Αντι Γουίλμαν, που άλλαξε μαζί με τους τρεις παρουσιαστές από το BBC στο Amazon ανέφερε, ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση από τους υπεύθυνους του συνδρομητικού καναλιού και ότι τους αφήνουν να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Λέτε να του βγει τελικά σε καλό του Κλάρκσον η αποπομπή του από το BBC;

Best of internet