Τι «κόλλημα» έχει ο Mister Tesla;

Τι «κόλλημα» έχει ο Mister Tesla;

Τι «κόλλημα» έχει ο Mister Tesla;

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla, Ελον Μασκ, έχει ένα από τα πιο σπάνια «κολλήματα» στον πλανήτη, το οποίο σχετίζεται με τη…γυναίκα του!

Ο Ελον Μασκ περιλαμβάνεται στους σούπερ σταρ των νέων τεχνολογιών, η περιουσία του υπολογίζεται γύρω στα 11 δις ευρώ, είναι ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla και θέλει να μεταφέρει με διαστημόπλοια 80.000 ανθρώπους στον πλανήτη Άρη.

Και όμως, ο οραματιστής Αμερικανός με καταγωγή από τη Νότια Αφρική έχει ένα σπάνιο «κόλλημα», το οποίο σχετίζεται με τη σημερινή του σύζυγο. Ο Μασκ παντρεύτηκε αρχικά τη συγγραφέα βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, Τζουστίν Μασκ και απέκτησε μαζί της πέντε γιούς, όμως οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν μετά από χρόνια.

Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά, μέχρι που παντρεύεται ο 45χρονος δισεκατομμυριούχος στις 25 Σεπτεμβρίου 2010 τη Βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλεϊ και αρχίζει να εκδηλώνεται το…κόλλημά του. Το ζεύγος παίρνει διαζύγιο στις αρχές του 2012, όμως τον Ιούλιο του 2013 ξαναπαντρεύεται. Ενάμιση χρόνο αργότερα –και πιο συγκεκριμένα στις 31 Δεκεμβρίου 2014- υποβάλλει ο ιδιοκτήτης της Tesla για δεύτερη φορά αίτηση διαζυγίου, όμως το 2015 αποφασίζουν οι δύο σύζυγοι να ανακαλέσουν (μέχρι νεωτέρας;) την αίτηση διαζυγίου!

Τι να πούμε Έλον; Θαυμάζουμε τη σταθερότητά σου!

Best of internet