«Ευχαριστώ» στη Honda με συμμετοχή Αλόνσο (pics)

Νίκος Τσιώκος
«Ευχαριστώ» στη Honda με συμμετοχή Αλόνσο (pics)
Η «Thanks Day» του HRC έλαβε χώρα στην Ιαπωνία, όπου στο πλευρό των Μαρκ Μάρκεζ, Ντάνι Πεντρόσα βρέθηκε και ο Φερνάντο Αλόνσο, που οδήγησε για πρώτη φορά μοτοσικλέτα του Moto GP.

Την ευκαιρία να ευχαριστήσουν όλους τους οπαδούς και όσους εργάζονται στη Honda είχαν την ευκαιρία οι Μαρκ Μάρκεζ και Ντάνι Πεντρόσα, που έδωσαν το παρών στη «Thanks Day» του HRC, που έλαβε χώρα στο Μότετζι της Ιαπωνίας. Στο πλευρό τους ήταν και ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για πρώτη φορά μοτοσικλέτα του Moto GP, αφού έτρεξε με την RC213V της Honda.

Ο Ισπανός οδήγησε, όπως και ο συμπατριώτης του Μάρκεζ, και το NSX Concept GT, ενώ παρών ήταν και ένας πρώην πιλότος της Formula1, ο Τακούμα Σάτο. Όσο για τους Μάρκεζ, Πεντρόσα, έτρεξαν και με δύο κλασσικές NSR500, ο πρώτος με μία του 1985 και ο δεύτερος με μία του 1984.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι το event διήρκεσε δύο ημέρες. Το Σάββατο (5/12) οι αναβάτες έκαναν πολλούς γύρους σε δοκιμές πριν τις κατατακτήριες για το CBR250 Dream Cup, με τον Μάρκεζ να είναι πρώτος και τον Πεντρόσα να έρχεται δεύτερος.

Την Κυριακή (6/12) άπαντες είχαν μία ημέρα δράσης μπροστά σε 18500 θεατές και εκτός από τους Μάρκεζ, Πεντρόσα, Αλόνσο, Σάτο (τώρα τρέχει στα IndyCar), παρόντες ήταν και οι Τόνι Μπου, Τακαχίσα Φουτζινάμι, Χάιμε Μπούτσο, Τακούμι Τακαχάσι, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Superbike στις 8 Ώρες της Ιαπωνίας, Χιρόσι Αογιάμα, Κοσούκε Ακιγιόσι, οι οποίοι είναι οι δοκιμαστές του HRC, και δέκα οδηγοί από το Super GT.

Η ημέρα ξεκίνησε με τον αγώνα για το CBR250 Dream Cup, τον οποίο κέρδισε ο Πεντρόσα μετά από οχτώ γύρους, ενώ σε τρεις γύρους στον N-One Exhibition πήρε τα ηνία ο Μάρκεζ. «Για μία ακόμα φορά περάσαμε ωραία στη Thanks Day της Honda!

Είναι ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε με τους άλλους αναβάτες του HRC και της Honda και είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε πολλά οχήματα! Βέβαια, αυτό συμπεριελάμβανε και τη δική μας μοτοσικλέτα του Moto GP, αλλά επίσης τη CBR250, το νέο Honda NSX και το απίστευτο NSR500!

Ήταν ωραία που ξόδεψα χρόνο με την οικογένεια της Honda και ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά! Αυτό είναι το τελευταίο γεγονός της χρονιάς για μένα και τη Honda, οπότε θα ήθελα να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Καλή Χρονιά! Ας ελπίσουμε το 2016 να είναι καλή χρονιά για όλους μας», δήλωσε ο Μάρκεζ.

«Ήταν ένα πραγματικά καλό Σαββατοκύριακο! Είχα την ευκαιρία να διασκεδάσω λίγο και να συμπεριφερθώ σαν παιδί γι' ακόμη μια φορά παίζοντας με μερικά πολύ ξεχωριστά παιχνίδια! Οδηγήσαμε ωραία αυτοκίνητα και επίσης είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε με την NSR500, ενώ το απολαμβάναμε μαζί με άλλους αναβάτες και οδηγούς.

Ήταν καλό που μιλήσαμε για τις σεζόν μας και είδαμε νέα και παλιά μοντέλα της Honda. Θα ήθελα να πάρω αυτή την τελευταία ευκαιρία και να ευχηθώ σε όλους τους οπαδούς μας Καλά Χριστούγεννα!», είπε, από τη μεριά του, ο Πεντρόσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!