Την «κάρφωσε» το Ι.Χ. της

Την «κάρφωσε» το Ι.Χ. της

Γυναίκα οδηγός τρακάρισε με δύο άλλα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, όμως το σύστημα έκτακτης ανάγκης του Ι.Χ. της ενημέρωσε αυτόματα τις Αρχές, που την συνέλαβαν και την έκλεισαν φυλακή!

Την «κάρφωσε» το Ι.Χ. της

Θύμα των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου της έπεσε μία οδηγός στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η 57χρονη Kάθι Μπέρνσταϊν τρακάρισε με το Ι.Χ. της ένα φορτηγό και ένα βαν, εγκατέλειψε όμως το σημείο του συμβάντος, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Ωστόσο την πρόδωσε το ίδιο της το Ι.Χ., επειδή έστειλε αυτόματα σήμα έκτακτης ανάγκης λόγω του ατυχήματος στις Αρχές άμεσης επέμβασης. Πρόκειται για μία τεχνολογία, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση σύγκρουσης ή ενεργοποίησης των αερόσακων, ενημερώνει το κέντρο έκτακτης ανάγκης για να έρθουν τα σωστικά συνεργεία και ταυτόχρονα δείχνει το ακριβές σημείο και την ώρα του συμβάντος. Επίσης πληροφορεί για τι είδους μοντέλο πρόκειται, το οποίο ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα Ford.

Η αστυνομία ήρθε άμεσα σε επαφή με την Μπέρνσταϊν και την ρώτησε αν εγκατέλειψε τo σημείο του τρακαρίσματος, ωστόσο εκείνη απάντησε αρνητικά και συμπλήρωσε ότι ποτέ της δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ωστόσο το αποδεικτικό υλικό, που προέκυψε από «το κάρφωμα» του Ι.Χ. της, δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ενοχή της Αμερικανίδας οδηγού. Έτσι συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε στη φυλακή, μέχρι να οριστεί ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

bernstein2.jpg

Ενα από τα δύο αυτοκίνητα, που χτύπησε η 57χρονη Αμερικανίδα.

Best of internet