Χάμιλτον: «Κι εγώ έχω όνειρα!»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Κι εγώ έχω όνειρα!»
Ο Λιούις Χάμιλτον απάντησε στα όνειρα του Σεμπάστιαν Φέτελ για 1-2 της Ferrari και τον Βρετανό να είναι εκτός βάθρου τονίζοντας ότι κι αυτός έχει όνειρα, ενώ ελπίζει σε καλό ρυθμό στον αυριανό αγώνα.

Στα όνειρα του Σεμπάστιαν Φέτελ για 1-2 της Ferrari στον αυριανό αγώνα της Μόντσα και ότι αυτός δε θα είναι στο βάθρο απάντησε ο Λιούις Χάμιλτον στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βρετανός τόνισε ότι έχει κι ο ίδιος όνειρα, ενώ ελπίζει σε καλό ρυθμό, ώστε να μείνει μπροστά από τις δύο Ferrari, κάτι που παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολο.

«Πάντα είναι ωραίο συναίσθημα να παίρνεις την pole, όπως ξέρουν τόσο ο Σεμπάστιαν όσο και ο Κίμι. Είχαμε δύο pole εδώ, δεν είναι πάντα καλό για μένα. Πέρυσι δεν ήταν τόσο εύκολο, δεν έχει μεγάλη σημασία για τον αγώνα.

Θα είναι δύσκολα αύριο μέχρι την πρώτη στροφή και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο ρυθμός μας τείνει να είναι αρκετά δυνατός και ελπίζω αυτό να επαναληφθεί στον αγώνα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στα εν λόγω όνειρα του Φέτελ. «Δε θέλω να απομακρύνω τα όνειρα του Σεμπάστιαν. Κι εγώ έχω όνειρα... Τα παιδιά (στη Ferrari) έκαναν εξαιρετική δουλειά, είναι πολύ κοντά και θα είναι καλό να δούμε μία μεγάλη μάχη.

Πηγαίνοντας σε κάθε αγώνα θες να παίρνεις όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και ελπίζεις να υπάρξει μία ευκαιρία για περαιτέρω απ' ό,τι συνήθως. Ελπίζω και ο Νίκο να βρεθεί μπροστά. Μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά, αμφότεροι θέλουμε να τερματίσουμε μπροστά από τις Ferrari».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!