Εφαρμογή με πολλά προνόμια από Peugeot! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Εφαρμογή με πολλά προνόμια από Peugeot! (pics)
Τη δωρεάν εφαρμογή myPeugeot δημιούργησε η Peugeot για smart phone και τάμπλετ, με την οποία ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί ακόμα για το πότε πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό του!

Να δώσει μία άλλη διάσταση στη σχέση οδηγού και αυτοκινήτου επιχείρησε η Peugeot. Η γαλλική εταιρεία δημιούργησε την εφαρμογή myPeugeot για τους πελάτες της, η οποία έχει πολλά προνόμια και διατίθεται δωρεάν για συσκευές IOS και Anroid.

Θες να μαθαίνεις τι νέα μοντέλα βγαίνουν στην αγορά, αν υπάρχουν προγράμματα συντήρησης σε προνομιακές τιμές, δωρεάν έλεγχοι και εκπτώσεις σε ανταλλακτικά; Ή μήπως πότε θα πρέπει να περάσεις το αμάξι σου από ΚΤΕΟ; Αν είσαι ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Peugeot μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά μέσω της εν λόγω εφαρμογή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Peugeot

myPeugeot: Ένας μοναδικός κόσμος προνομίων!

Με το βλέμμα στις τεχνολογίες του αύριο, η Peugeot σχεδίασε τη δωρεάν εφαρμογή myPeugeot η οποία συμβάλει σε μια πιο δυναμική και αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες της.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή myPeugeot στο κινητό τηλέφωνο (smart phone) ή τάμπλετ, o χρήστης ενημερώνεται για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα αλλά και το αυτοκίνητο του. Μέσω της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης έχει πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες:

Tα νέα της μάρκας (μοντέλα, φωτογραφίες & βίντεο, τεχνολογικές εξελίξεις, εμπορικά προγράμματα σε ισχύ κλπ).

Τις υπηρεσίες που προσφέρει η Peugeot ειδικά για το αυτοκίνητο του ( π.χ. προγράμματα συντήρησης σε προνομιακές τιμές).

Ειδικές προσφορές που ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο επισκευαστών Peugeot όπως δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά/αξεσουάρ.

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου.

Υπενθυμίσεις για εργασίες που αφορούν το αυτοκίνητο του όπως ΚΤΕΟ, ΚΕΚ εφόσον συμπληρωθούν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες από τον χρήστη του αυτοκινήτου.

Αναζήτηση του επίσημου δικτύου διανομέων Peugeot με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια και πλοήγηση στα σημεία.

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό IOS και Android, ενώ οι ιδιοκτήτες Peugeot μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω μέσω του site www.peugeot.gr όπου θα βρουν QR codes για να κατεβάσουν την εφαρμογή με ευκολία.

Αθήνα, 4 Αυγούστου 2015 18/2015

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!