Ο Αλόνσο οδηγεί τη McLaren του Σένα (vid)

Ο Αλόνσο οδηγεί τη McLaren του Σένα (vid)
Ο Φερνάντο Αλόνσο οδήγησε τη McLaren του Άιρτον Σένα στην Καταλούνια για τις ανάγκες του τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ομάδα του Γουόκινγκ για τα 30 χρόνια συνεργασίας με την TAG Heuer.

Τα 30 χρόνια συνεργασίας με την TAG Heuer συμπληρώνει την Πέμπτη (7/5) η McLaren. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτών η ομάδα του Γουόκινγκ ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Don't Crack Under Pressure (Μη Σπας Υπό Πίεση)». Μάλιστα, είναι έτοιμο και το τρέιλερ, για τις ανάγκες του οποίου ο Φερνάντο Αλόνσο οδήγησε την MP4/4 του Άιρτον Σένα στην πίστα της Καταλούνια.

Με το εν λόγω μονοθέσιο, ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο το 1988 και τη θέση του στο τιμόνι αυτή τη φορά πήρε ο Ισπανός. Δίπλα του ήταν ο Τζένσον Μπάτον με την MP4-30 της φετινής σεζόν, με τους δύο πιλότους να διανύουν μερικά χιλιόμετρα στην Καταλούνια. Μάλιστα, ο Αλόνσο ανέβασε το βίντεο με το τρέιλερ στον λογαριασμό του στο twitter το απόγευμα της Τρίτης (5/5).

Τέλος, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στη Βαρκελώνη την Πέμπτη, τη στιγμή που η McLaren αναμένεται να παρουσιάσει μία νέα... στολή για το μονοθέσιό της, που θα... ντυθεί στο άσπρο και το κόκκινο, όπως ήταν χρωματισμένη και η MP4/4, με την οποία ο Σένα κατέκτησε το πρωτάθλημα με 8 νίκες και 11 παρουσίες στο βάθρο σε 16 αγώνες το 1988.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!