Στους κινηματογράφους ο Χάμιλτον! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Στους κινηματογράφους ο Χάμιλτον! (pics)
Στη μεγάλη οθόνη θα δούμε τον Λιούις Χάμιλτον το 2016, καθώς θα εμφανιστεί στην κωμική ταινία Zoolander 2 στο πλευρό των Μπεν Στίλερ και Όουεν Ουίλσον!

Μικρό πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη θα κάνει ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός θα πραγματοποιήσει σύντομη εμφάνιση (cameo) στην κωμική ταινία Zoolander 2, η οποία αποτελεί σίκουελ του Zoolander που προβλήθηκε το 2001 και είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου 2016 σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, ενώ τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη.

Οι Μπεν Στίλερ και Όουεν Ουίλσον επιστρέφουν για το δεύτερο Zoolander μετά από 15 χρόνια και κάπου εκεί θα δούμε και τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula1. Βέβαια, όταν θα προβληθεί η ταινία θα γνωρίζουμε αν θα έχει κατακτήσει και τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, κάτι που θα πράξει κατά πάσα πιθανότητα.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι ο πιλότος της Mercedes έχει δανείσει τη φωνή του για τις ανάγκες της ταινίας κινούμενων σχεδίων Cars 2, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται να συνομιλεί γι' αρκετή ώρα με την Αμερικανίδα ηθοποιό Ολίβια Μουν, η οποία επίσης θα εμφανιστεί στην εν λόγω ταινία. Τέλος, στο Zoolander 2 φημολογούνται ότι θα έχουν ρόλους τόσο η Πενελόπε Κρουζ, όσο και η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και ο γνωστός ράπερ Κάνι Γουέστ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!