Be a Racer Club

Γιώργος Βαρίνος
Be a Racer Club
Mάθετε τα πάντα για τον αγωνιστικό κόσμο της Aprilia που φέτος εκτός από τα Superbike συμμετέχει και στο MotoGP. Σε έναν κόσμο γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις, τεχνολογία και πάθος. Περιηγηθείτε σήμερα στο www.aprilia.com αλλά και στο www.bearacer.com

Οι εξαιρετικές προσπάθειες της Aprilia στις κορυφαίες κατηγορίες αγώνων μοτοσυκλέτας - οι οποίες "τριπλασιάστηκαν" το 2015, με την παρουσία της στους αγώνες MotoGP, Superbike και Superstock - αντικατοπτρίζονται στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.
Ενώ οι ασημένιες σφαίρες της Aprilia είναι απασχολημένες με το MotoGP, Superbike και Superstock, οι λάτρεις των αγώνων και οι οπαδοί της διάσημης ιταλίδας πρωταθλήτριας θα είναι σε θέση να βιώσουν όλο τον ενθουσιασμό των αγώνων, από οπουδήποτε στον κόσμο, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Η παγκόσμια κοινότητα Be a Racer Club είναι ανοιχτή σε όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Aprilia. Η ψηφιακή κοινότητα σχεδιάστηκε με σκοπό να πυροδοτήσει νέες συνδέσεις και εμπειρίες ανάμεσα σε όλους όσοι ενθουσιάζονται από τις επιδόσεις και το σπορ DNA της Aprilia κάθε μέρα, σε όλον τον κόσμο. Διαθέσιμο επίσης στα social media (Facebook, το Twitter και YouTube) και το project Road to MotoGP, παρουσιάζοντας τη συναρπαστική ιστορία της Aprilia καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία ενώ υπάρχει ταυτόχρονη κάλυψη σε πραγματικούς χρόνους των δοκιμών και όλων των αγώνων του MotoGP και WSBK. Όλες οι σχετικές ιστοσελίδες - από την καθιερωμένη ιστοσελίδα BEARACER.COM μέχρι τις σελίδες της Aprilia ανά χώρα - θα ενσωματωθούν σε ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης που είναι το APRILIA.COM. Επισκεφτείτε σήμερα το APRILIA.COM για να κλείσετε ένα track day ή να προγραμματίσετε ένα test ride για το αγαπημένο σας μοντέλο. Πραγματοποιήστε on line αγορές εισιτηρίων για τους αγώνες και ζήστε το αγωνιστικό πάθος της Aprilia, ένα από τα πιο νικηφόρα και τεχνολογικά προηγμένα σήματα στον κόσμο.

Ακολουθήστε την Aprilia σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα!

Διαδίκτυο
www.aprilia.com
www.bearacer.com

Facebook
Facebook: https://www.facebook.com/aprilia

Twitter
Twitter: https://twitter.com/ApriliaOfficial

YouTube
YouTube: https://www.youtube.com/user/ApriliaOfficial

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!