Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας ο Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας ο Ρόσι
Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, που θα διεξαχθεί στο Γκούντγουντ στις 28 Ιουνίου, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα στο Κατάρ, ο Βαλεντίνο Ρόσι δέχτηκε την πρόσκληση και θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γκούντγουντ στις 28 Ιουνίου. Στις 27 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο Άσσεν της Ολλανδίας, με τον «Γιατρό» να πηγαίνει στα... καπάκια στην Αγγλία για να συμμετάσχει στο εν λόγω γεγονός για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ τη φετινή χρονιά. Θα είναι η πρώτη φορά εκεί, αλλά γνωρίζω το γεγονός αρκετά καλά. Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες για το Φεστιβάλ και επίσης έχω δει πολλά βίντεο. Η ατμόσφαιρα φαίνεται εξαιρετική. Μαζεύει πολλούς οδηγούς, αναβάτες και VIP από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Θα οδηγήσω τη YZR-M1 μου για να γιορτάσω την επέτειο των 60 ετών της Yamaha Moto. Ίσως οδηγήσω και μερικά αυτοκίνητα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία απίστευτη ημέρα», δήλωσε ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε όλες τις κατηγορίες.

«Το 2015 η Yamaha Motor γιορτάζει 60 χρόνια από την ίδρυσή της, καθώς και την 60ή χρονιά της στα μηχανοκίνητα σπορ. Η συμμετοχή της στη φετινή έκδοση του Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας μας να παράγουμε ένα νέο ενδιαφέρον στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ θα γιορτάζουμε τα 60 χρόνια με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ανυπομονώ να δω τον Βαλεντίνο να οδηγή τη Yamaha YZR-M1. Είμαι σίγουρος ότι χιλιάδες παθιασμένοι οπαδοί θα κάνουν τη συμμετοχή μας στο Γκούντγουντ μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της φετινής χρονιάς», είπε, από την πλευρά του, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Yamaha Motor Co, Τακαάκι Κιμούρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!