Κατέχει την «Αγία Τριάδα» των Hypercars [video]

Κατέχει την «Αγία Τριάδα» των Hypercars [video]
Βρετανός μεγαλοεπιχειρηματίας είναι ο πρώτος στον κόσμο που κατέχει τρία κορυφαία Hypercars.

Την «Αγία Τριάδα» των Hypercars έχει στην κατοχή του ένας Βρετανός μεγαλοεπιχειρηματίας. Οδηγεί μια McLaren P1, μια LaFerrari και μια Porsche 918 Spyder. Σε βρετανικές τιμές το συνολικό κόστος των αυτοκινήτων ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια στερλίνες ή αν θέλετε στη μετατροπή τους σε ευρώ στα τέσσερα εκατομμύρια.

Πιο αναλυτικά η McLaren P1 που είχε ήδη στην κατοχή του αρκετό καιρό πριν του στοίχισε 866.000 λίρες Αγγλίας, ενώ το Σάββατο αποταμίευσε επιπλέον 780.000 λίρες Αγγλίας για την Porsche 918 και 1,2 εκ. για τη LaFerrari, έτσι ώστε να τις προσθέσει στο… στόλο του.

Μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει υπομονή σχεδόν δυο χρόνια για να πάρει στα χέρια του την ειδικής παραγγελίας Ferrari του, ενώ αφού την παρέλαβε το Σάββατο, έφυγε αμέσως με ένα φιλικό ζευγάρι για να φέρει σπίτι και την Porsche.

Το απόρρητο των πελατών αφήνει μια αμφιβολία σχετικά με την αποκλειστικότητα που διεκδικεί ο 55χρονος μεγαλοεπιχειρηματίας Paul Bailey και θέλει να είναι ο πρώτος κάτοχος τριών κορυφαίων Hypercars, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εντυπωσιακή συλλογή σύγχρονων και σπάνιων υπεραυτοκινήτων τελευταίας γενιάς και σε αυτό δεν χωρά αμφιβολία.

Όσον αφορά τη σπανιότητα των συγκεκριμένων μοντέλων να σας πούμε ενδεικτικά, ότι η McLaren του κ. Bailey είναι η δεύτερη που κατασκευάστηκε, από τις συνολικά 375 που βγήκαν από το εργοστάσιο της βρετανικής φίρμας. Η LaFerrari, που είναι η πιο ισχυρή και πιο ελαφριά από τα δυο άλλα αυτοκίνητα, κατασκευάστηκε σε μόνο 499 μονάδες και για να την αποκτήσει κάποιος θα έπρεπε να περάσει τις «εξετάσεις» της Ferrari και να τον επιλέξει αυτή. Τέλος η Porsche 918 Spyder έχει ήδη ξεπουλήσει όλα τα αυτοκίνητα που κατασκεύασε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!