Επίθεση Χαρτστάιν σε Σεγιάντ, Σουμάχερ

Νίκος Τσιώκος
Επίθεση Χαρτστάιν σε Σεγιάντ, Σουμάχερ
Ο πρώην γιατρός της Formula1, Γκάρι Χαρτστάιν, εξαπέλυσε επίθεση στον έμπιστο ιατρικό σύμβουλο της οικογένειας Σουμάχερ, Ζεράρ Σεγιάντ, και τον Γερμανό εφτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Μέσα από το blog του ο πρώην γιατρός της Formula1, Γκάρι Χαρτστάιν, εξαπέλυσε επίθεση στον έμπιστο ιατρικό σύμβουλο της οικογένειας Σουμάχερ, Ζεράρ Σεγιάντ. Οι δύο άνδρες είναι στα... μαχαίρια, με τον πρώτο να τα... χώνει στον δεύτερο για ένα πρόσφατο περιστατικό και να αναφέρεται τόσο στον Μίκαελ Σουμάχερ όσο και στη σύζυγό του Κορίνα.

«Φαντάσου την έκπληξή μου όταν έμαθα ότι ήσουν στο νοσοκομείο μου την περασμένη εβδομάδα. Πήρες το τρένο από το Παρίσι για να έρθεις εδώ στη Λιέγη. Είναι κρίμα που δε με πήρες τηλέφωνο για την επίσκεψη, θα μπορούσαμε να πιούμε καφέ. Ή θα μπορούσες να μου πεις ένα γεια τη μια φορά που ήρθες εδώ», έγραψε στο ξεκίνημα του blog.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σ' ένα email από την Κορίνα που δεν έλαβε ποτέ! «Ήρθες εδώ με ένα ντοσιέ, που περιελάμβανε φωτοτυπίες από τα μπλογκ μου. Και ένα αντίγραφο ενός προσωπικού email σ' εμένα (!!!) από την Κορίνα Σουμάχερ. Ένα email που δεν έλαβα ποτέ. Προφανώς επειδή πήγε στη διεύθυνση garry.hartstein@…

Παίρνω πολλά email κάθε μέρα απ' όλον τον κόσμο που ξόδεψε 30 δεύτερα για να βρει τη διεύθυνσή μου. Αλλά η σύζυγος ενός από τους πιο διάσημους και πλούσιους αθλητές δυσκολεύεται να τη βρει; Μάλλον μου κάνεις πλάκα. Ακόμα κι εσύ (έμπιστος ιατρικός σύμβουλος της οικογένειας) είχες το email μου». Ακολούθως, μίλησε για τον εφτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Πρώτα απ' όλα ο Μίκαελ δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ασθενής μου. Δεύτερον ξεκαθαρίζω ότι τίποτα απ' όσα έγραψα μετά το ατύχημα του Μίκαελ δε βασιζόταν σε τίποτα άλλο παρά μόνο συμπέρασμα». Τέλος, έκλεισε το γράμμα του με σκληρά λόγια. «Έπραξες σαν αλήτης. Ό,τι έκανες δεν το περίμανε, αλλά ήταν αηδιαστικό. Με άλλα λόγια; Βούλωσέ το, κάνε πίσω και πρόσεχε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!