«Υπερηχητική» η BMW X6 M

«Υπερηχητική» η BMW X6 M
Ο επικεφαλής του τμήματος M της BMW δήλωσε ότι η X6 M των 575 ίππων θα είναι εξίσου γρήγορη με την παλιά M3 Ε92.

Σε χρόνους Nurburgring, μιλώντας, μια πίστα που δίνει ένα μέτρο σύγκρισης για τα γρήγορα αυτοκίνητα, ο επικεφαλής της BMW M, αποκάλυψε ότι η X6 M θα είναι εξίσου γρήγορη με την παλαιότερη M3 E92.

Για χρόνους δεν έγινε αναφορά, αλλά μπορούμε να ανασύρουμε από τα αρχεία μας το χρόνο της M3 E92 για να έχουμε μια ενδεικτική τιμή. Το Coupe της BMW είχε κάνει χρόνο 8 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα, κάτι που όσον αφορά την X6 M μεταφράζεται σε 20 δευτερόλεπτα λιγότερα σε σχέση με τον προκάτοχό της.

Εφόσον αυτό γίνει, τότε η X6 M θα είναι με μεγάλη διαφορά το ταχύτερο SUV στον πλανήτη, με τα μέτρα του Nurburgring πάντα, αφού θα «ρίξει» πολύ τον χρόνο που σημείωσε τον Ιούλιο το Range Rover Sport SVR των 550 ίππων και ήταν 8 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.

Η διαφορά σε ισχύ δεν είναι συντριπτική υπέρ της BMW έτσι ώστε να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά, αφού η X6 M αποδίδει 575 ίππους και 750 Nm ροπής. Άρα, εκεί όπου θα έχει το πλεονέκτημα είναι η οδική συμπεριφορά και όλα αυτά με στάνταρτ προδιαγραφές, χωρίς βελτιώσεις, όπως έγινε στην περίπτωση του Range Rover Sport SVR.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!