Ιπτάμενη η Mercedes C 63 AMG με 510 ίππους (vid)

Ιπτάμενη η Mercedes C 63 AMG με 510 ίππους (vid)
Στο Nurburgring κάνει τις τελευταίες δοκιμές της η C 63 AMG λίγο πριν την παρουσίασή της…

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα κάνει την επίσημη πρώτη της, η γρηγορότερη έκδοση της C-Class, με τα διακριτικά C 63 AMG, σε σεντάν και station wagon έκδοση. Σε κάθε περίπτωση στο επίκεντρο βρίσκεται ο νέος twin-turbo V8 κινητήρας των 4.0 λίτρων που θα δούμε και στην AMG GT και θα αποδίδει 462 και 510 ίππους.

Στην περίπτωση της C 63 AMG θα αποδίδει 476 ίππους στη βασική έκδοση, ενώ θα ακούγεται έντονα ότι θα υπάρχει και μια πιο αγριεμένη έκδοση με μεγαλύτερους τροχούς, φρένα και πιο επιθετική εμφάνιση που θα αποδίδει 510 ίππους.

Το πρωτότυπο που φαίνεται στο βίντεο να «πετάει» στο Nurburgring είναι μια C 63 AMG στην έκδοση station wagon, η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή αγορά. Το καμουφλάζ που την κρύβει ελάχιστο, με τις γραμμές να διακρίνονται σχεδόν καθαρά.

Οι μεγάλοι θόλοι που φιλοξενούν τους θηριώδης τροχούς και η χαμηλότερη ανάρτηση είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της C 63 AMG, όπως εξάλλου και τα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τέσσερις εξατμίσεις στο πίσω μέρος.

Μετά την online παρουσίαση του μοντέλου, αναμένεται να το δούμε επίσημα εμπρός στο κοινό, στην έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου. Φυσικά η γκάμα της C 63 AMG θα περιλαμβάνει και τις άλλες δυο εκδόσεις του μοντέλου με το ανοιχτό και το κουπέ αμάξωμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!