Ferrari F80: Όνειρα θερινής νυκτός

gazzetta default image fallback
Το καλοκαίρι όλοι μας κάνουμε όνειρα, μαζί με εμάς και κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές αυτοκινήτων.

Καλοκαίρι, η διάθεση είναι πιο χαλαρή και αυτό βοηθάει να αφήσουμε το μυαλό μας να «πετάξει» λίγο και να ονειρευτεί. Αυτό έκανε και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο Adriano Raeli, ο οποίος φαντάστηκε πως θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης της LaFerrari και αποτύπωσε στο χαρτί τις σκέψεις του.

Με πολύ φαντασία και ομολογουμένως ικανότητα, όπως αποδεικνύουν τα σχέδιά του, μας παρουσιάζει την μελλοντική κορυφαία πρόταση της Ferrari με το όνομα F80. Διαστημική σχεδίαση, που συνδυάζει στοιχεία από μαχητικά αεροσκάφη και από μονοθέσια της Formula1.

Στα όνειρα δεν υπάρχουν συμβιβασμοί και έτσι ο ανεξάρτητος αυτός σχεδιαστής φαντάζεται ότι με κάποιο τρόπο η Ferrari θα καταφέρει να συνδυάσει την υβριδική τεχνολογία που ήδη έχει, για να πάρει 900 ίππους από έναν twin-turbo V8 κινητήρα και ακόμα 300 από ηλεκτρικό μοτέρ, με το άθροισμα να αγγίζει τα 1.200 άλογα, διατηρώντας το βάρος κάτω από τα 800 κιλά…

Σε συνέχεια της φανταστικής αυτής ιστορίας, το αυτοκίνητο θα μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2 δλ. ενώ θα αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα που θα φτάνει τα 500 χλμ./ώρα.

Το καλύτερο είναι ότι ο συγκεκριμένος σχεδιαστής με τη φαντασία του βρήκε και αγοραστή. Αυτός θα είναι ο Nick Mason των Pink Floyd, συλλέκτης ακριβών αυτοκινήτων, με μεγάλη αγάπη στις Ferrari, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε μια LaFerrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!