Η πιο γρήγορη πισίνα στον κόσμο (video)

Η πιο γρήγορη πισίνα στον κόσμο (video)
Μια πισίνα σε τέσσερις ρόδες, που έχει τη δυνατότητα να κινείται κανονικά στο δρόμο γεμάτη νερό θα πάει και για το ανάλογο ρεκόρ της ταχύτερης πισίνα. Μόνο στην Αμερική…

Δυο φίλοι, πρώην φοιτητές του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών, σχεδίασαν την πιο πισίνα στον κόσμο, κάτι που αναμένεται σύντομα να κατοχυρώσουν.

Τη βάση για τη δημιουργία της αποτέλεσε μια Cadillac Coupe DeVille του 1969. Οι δυο φίλοι, Phil Weicker και Duncan Forster, εργάστηκαν για περίπου έξι χρόνια πάνω σε αυτή την ιδέα, μέχρι αυτή να πάρει σάρκα και οστά.

Ο V8 κινητήρας του αυτοκίνητου φροντίζει να διατηρεί τη θερμοκρασία του νερού στα επιθυμητά επίπεδα, ενώ οι μηχανικοί ιδιοκτήτες αυτού του περίεργου αυτοκινήτου έχουν προσθέσει και γκάζι ανάλογο που συναντάμε σε ένα σκάφος, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί.

Αυτό που λείπει από την ξεχωριστή Cadillac είναι ο χώρος για τις αποσκευές, αφού αυτός έχει καλυφθεί με τους μηχανισμούς καθαρισμού της πισίνας. Τον επόμενο μήνα θα διεκδικήσουν το ρεκόρ για την ταχύτερη πισίνα στον κόσμο, αφού όπως λένε «κανένας δεν έχει πιάσει 160 χλμ./ώρα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο ζεστό νερό». Είπαμε, μόνο στην Αμερική γίνονται αυτά!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!