Σε δημοπρασία νέα Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe

Σε δημοπρασία νέα Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe
Ο Lewis Hamilton και η Mercedes-Benz ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, με μια S 63 AMG Coupe να είναι ο ενδιάμεσος κρίκος.

Η δημοπρασία ενός νέου αυτοκινήτου δεν είναι συνηθισμένη και φυσικά γίνεται μόνο αν συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στις Κάννες όπου γίνεται το φεστιβάλ κινηματογράφου αυτές τις ημέρες, έχουν οργανωθεί αρκετές εκδηλώσεις με πολύ ενδιαφέρον. Η Mercedes-Benz επέλεξε να δημοπρατήσει σήμερα μια νέα S 63 AMG Coupe για έναν εξαιρετικό σκοπό.

Τα χρήματα που θα διαθέσει ο αγοραστής θα πάνε στο amfAR Foundation, για την έρευνα, την αντιμετώπιση και την εξάλειψη του AIDS.

Ο νικητής της δημοπρασίας θα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες, διαλέγοντας ότι υπάρχει στη λίστα του επιπλέουν εξοπλισμού. Σε αυτό θα τον βοηθήσει ο πρωταθλητής της Formula1 Lewis Hamilton, ο οποίος θα τον υποδεχτεί στα paddock της ομάδας του, σε ένα αγωνιστικό διήμερο.

Τα σήματα της AMG στο κορυφαίο Coupe της Mercedes-Benz, μεταφράζονται σε ένα κινητήρα V8 5,5 λίτρων twin-turbo με απόδοση 585 ίππων και 900 Nm ροπής. Ανάλογα εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα των επιδόσεων, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε 3,9 δλ. ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει στα 299 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!