Αυτή είναι η Formula 1 από... μέσα! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η Formula 1 από... μέσα! (vid)
Ένα ενδιαφέρον βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Ferrari, δείχνοντας τα... άδυτα της ομάδας στον αγώνα της Σιγκαπούρης και παρουσιάζοντας το γκαράζ της, μαζί με τις διαδικασίες που ακολουθούν οι άνθρωποι του τιμ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πίσω από την F1 κρύβονται απίστευτες τεχνολογίες, μεγάλα χρηματικά ποσά και κορυφαίοι μηχανικοί που εξελίσσουν συνεχώς τα μονοθέσια, με ένα βίντεο «παρασκηνίων» να προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον. Αυτό έκανε και η Ferrari, όπου μας δείχνει το γκαράζ της ομάδας της στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Οι άνθρωποι του τιμ εξηγούν πολλά πράγματα στην κάμερα, όπως τις διαδικασίες που ακολουθούνται για να επικοινωνήσουν με τους οδηγούς, τους τρόπους διατήρησης της θερμοκρασίας διαφόρων τμημάτων των μονοθεσίων στο σωστό επίπεδο και τη ρύθμιση των πτερυγίων στο κατάλληλο επίπεδο για κάθε πίστα.

Έτσι μας γίνεται πολύ πιο εύκολο να καταλάβουμε το τι γίνεται στα παρασκήνια της Formula 1 και πόσοι άνθρωποι χρειάζεται να συνεργαστούν για να βλέπουμε το αποτέλεσμα αυτό στις οθόνες μας ή, αν είμαστε τυχεροί, στην πίστα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι η συνέχεια του πρώτου, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!