Τι αυτοκίνητα προτιμούν οι αστέρες του ποδοσφαίρου; (pics)

Gazzetta team
Τι αυτοκίνητα προτιμούν οι αστέρες του ποδοσφαίρου; (pics)
Μία ενδιαφέρουσα έρευνα δείχνει την προτίμηση παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστών στα αυτοκίνητα και στην κατηγορία που επιλέγουν.

Τι αυτοκίνητα οδηγούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι ο Νεϊμάρ, ο Λουίς Σουάρεζ και τα υπόλοιπα αστέρια του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου και τι προτιμήσεις έχουν σε κάθε κατηγορία; Την απάντηση δίνει μία ενδιαφέρουσα έρευνα, η οποία αφορά 256 ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης.

Αυτή ήρθε από το carspring, που θέλησε να ενώσει τους τέσσερις τροχούς με τη στρογγυλή θεά, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Για την ακρίβεια το 35% των επιθετικών προτιμάει sport car, ενώ σε ίδιο ποσοστό οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες επιλέγουν SUV. Τα sport cars είναι στην προτίμηση και των μέσων, αλλά σε ποσοστό 46%.

Μάλιστα, η εν λόγω έρευνα δείχνει και πόσο χρειάζεται ο κάθε παίκτης σε χρόνο συμμετοχής και σε αγώνες για να ξεπληρώσει το αυτοκίνητό του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μία Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, ενώ για τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρεζ έχουμε Ferrari F430 Spider, Ferrari 458 Spider και Audi R8, αντίστοιχα. Τέλος, στη λίστα είναι κι ένας... δικός μας!

Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αγωνίζεται, πλέον, στη Γουότφορντ και οδηγεί μία Lamborghini Gallardo, ενώ από ελληνικές ομάδες παρών στη σχετική λίστα είναι και ο Ολυμπιακός με διπλή εκπροσώπηση λόγω των Μάρκο Μαρίν, Παϊτίμ Κασάμι, που μπαίνουν στο τιμόνι μιας Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni Anderson κι ενός Volkswagen Touareg, αντιστοίχως.

Αναλυτικά η λίστα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!