Οι επιθετικοί γκαζώνουν, οι τερματοφύλακες «φρενάρουν»

Πέτρος Πιτσίνης
Οι επιθετικοί γκαζώνουν, οι τερματοφύλακες «φρενάρουν»
Βρετανική έρευνα μεταξύ εκατοντάδων ποδοσφαιριστών απέδειξε, ότι οι μεσοεπιθετικοί προτιμούν σπορ μοντέλα, οι αμυντικοί τα οικογενειακά και οι πορτιέρο τα μικρομεσαία!

Πες μου τι θέση παίζεις στο ποδόσφαιρο, για να σου πω τι αυτοκίνητο οδηγείς. Αυτό ισχυρίζεται βρετανική ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματα μίας έρευνας μεταξύ εκατοντάδων ποδοσφαιριστών υψηλού βεληνεκούς.

Σύμφωνα με αυτά, οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές είναι λάτρεις της ταχύτητας και των υψηλών επιδόσεων, ενώ όσο πιο πίσω γυρνάμε στην άμυνα, τόσο συντηρητικότερες γίνονται οι επιλογές.

Τα σπορ μοντέλα προτιμά το 46% των μέσων και το 35% των κυνηγών, ενώ το ποσοστό μειώνεται στο 24% για τους αμυντικούς και μόλις στο 6% για τους τερματοφύλακες.

Τα αυτοκίνητα υψηλού τουρισμού, βάγκον και λιμουζίνες, έχουν την τιμητική τους μεταξύ των αμυντικών (32%) και των τερματοφυλάκων με 30%, ενώ τα επιλέγει το 24% των επιθετικών και το 17% των μέσων.

Στα SUV έχουμε ισοπαλία μεταξύ τερματοφυλάκων και αμυντικών με 35% για κάθε κατηγορία, ενώ για τους μέσους κυμαίνεται το ποσοστό στο 24% και για τους επιθετικούς στο 20%.

Ιδιαίτερα διαφωτιστική είναι η εικόνα στην κατηγορία των σεμνών και ταπεινών compact cars.

Eνας στους τέσσερις τερματοφύλακες κατέχει ένα μικρομεσαίο μοντέλο, ενώ αντίθετα στις υπόλοιπες θέσεις της ομάδας κυμαίνεται το ποσοστό μεταξύ 7% και 9%.

Δείγμα της ιδιαίτερης νοοτροπίας των τερματοφυλάκων αποτελεί και το γεγονός, ότι είναι οι μόνοι που αγοράζουν σε ποσοστό 6% ανοιχτά ημιφορτηγάκια, τη στιγμή που οι μέσοι και οι αμυντικοί τα αγνοούν επιδεικτικά (0%), ενώ το ίδιο ισχύει ουσιαστικά και για τους επιθετικούς με 1%.

Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή, αν ο Μπενζεμά σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του τελικού (21+).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!