Μία... Disney Land από τη Ferrari (vid & pics)

Gazzetta team
Μία... Disney Land από τη Ferrari (vid & pics)
Τη δική της... Disney Land έφτιαξε η Ferrari, με τη Ferrari Land να ανοίγει τις πύλες της στην Ισπανία.

Το δικό της θεματικό πάρκο έχει, πλέον, η Ferrari, αλλά όχι στην Ιταλία. Το αλογάκι εγκαινίασε τη Ferrari Land λίγο έξω από τη Βαρκελώνη στην Ισπανία. Την κορδέλα έκοψαν ο γιος του θρυλικού Έντσο Φεράρι και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Πιέρο Φεράρι, ενώ πάτησαν και το συμβολικό κουμπί έναρξης ενός κινητήρα για να ακουστεί ο ήχος μίας Ferrari.

Μία... Disney Land, λοιπόν, ντυμένη στα κόκκινα, η οποία διαθέτει μουσείο με κλασσικά αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας, πάρκινγκ και αρκετές δραστηριότητες. Μία εξ' αυτών είναι το περίφημο τρενάκι, το οποίο στο μπροστινό μέρος του έχει τη... μύτη ενός μονοθεσίου της Formula1 λόγω της ιλιγγιώδους ταχύτητας, προφανώς, που αναπτύσσει.

Σε έκταση αγγίζει τα 70 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, ενώ συμπεριλαμβάνει έξι ξενοδοχεία, 11 αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων και η Red Force, με το τρενάκι να είναι το πιο γρήγορο σε επιτάχυνση στην Ευρώπη και συνάμα η πιο υψηλή εγκατάσταση. Έτσι, λοιπόν, κάθε λογής οπαδός της Ferrari έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με την οικογένειά του και να απολαύσει τα όσα προσφέρει η Ferrari Land.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!