Θα είναι όντως... δαίμονας το SRT Demon;

Gazzetta team
Θα είναι όντως... δαίμονας το SRT Demon;
Η Dodge φαίνεται πως ετοιμάζει κυριολεκτικά έναν... δαίμονα, αφού λέγεται ότι το νέο SRT Demon θα έχει 1023 ίππους.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, έγιναν γνωστές οι πρώτες πληροφορίες για το Challenger SRT Demon. Μάλιστα, διέρρευσε και η πρώτη φωτογραφία του, ενώ αυτές είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Για την ακρίβεια, λένε ότι θα... φοράει έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 6.2 λίτρων, ο οποίος θα έχει τρία modes.

Το πρώτο θα αποδίδει 725 ίππους, το δεύτερο 815 και το τρίτο 1023! Μην τρίβετε τα μάτια σας, καλά διαβάσατε! Σε περίπτωση που ισχύουν όλα τα παραπάνω, έχουμε να κάνουμε μ' έναν πραγματικό... δαίμονα, που θα... δαμάσει τους δρόμους.

Βέβαια, για να επιτευχθεί αυτή η αστρονομική ισχύς, η αμερικανική μάρκα, η οποία είναι στην ιδιοκτησία της Fiat Chrysler Automobiles (FCA), θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Performance Control Module, το οποίο ελέγχει την απόδοση και την οικονομία καυσίμου, ώστε το Demon να τρέχει με 100 οκτάνια καυσίμου, ενώ αναμένεται να εφαρμοστεί και το Drag Mode.

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα περίπου 91 κιλά λιγότερα από το Hellcat και πως θα έχει διπλάσια πρόσφυση. Για την ώρα, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, όμως αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξέρουμε περισσότερα για το νέο Challenger SRT Demon.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!