Μπέρδεψε τα αθλήματα ο Μπάτον! (vid)

Gazzetta team
Μπέρδεψε τα αθλήματα ο Μπάτον! (vid)
Μάλλον μπέρδεψε τα αθλήματα ο Τζένσον Μπάτον, καθώς υπέρβη το όριο ταχύτητας και αποκλείστηκε στον αγώνα της ποδηλασίας στο πολυαγαπημένο του τρίαθλο!

Μπορεί να μη βρίσκεται, πλέον, στη Formula1, όπου έχει αναλάβει διαφορετικό ρόλο στη McLaren από αυτόν του βασικού οδηγού και να μην έχει να κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, όμως ο Τζένσον Μπάτον δε θα μπορούσε να παρατήσει το πολυαγαπημένο του τρίαθλο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Γι' αυτό και συμμετείχε στο Ironman 70.3 Oceanside στην Καλιφόρνια στην κατηγορία 35-39 ετών. Ωστόσο, φαίνεται ότι μπέρδεψε τα αθλήματα! Στο αγώνισμα της ποδηλασίας ήταν εξαιρετικός και τερμάτισε στην τρίτη θέση, παρά το γεγονός ότι είχε προβλήματα με το ποδήλατό του.

Όμως, θυμήθηκε το όριο ταχύτητας στο πιτ λέιν από την F1, όταν το ξεπέρασε σε ζώνη χαμηλής ταχύτητας. Το... τίμημα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ποινή μερικών δευτερολέπτων, αλλά σε αυτή την περίπτωση ήταν βαρύ, καθώς αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα.

Κάτι που μπορεί να δείξει προς τα έξω πως τα προβλήματα για τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009 συνεχίζονται και μακριά από τις πίστες. Βέβαια, ο ίδιος έδειξε να το διασκεδάζει, όπως πράττει κάθε φορά που λαμβάνει μέρος στο τρίαθλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!