Τι δουλειά έχει η Mustang GT στη Λάρισα; (pics)

Gazzetta team
Τι δουλειά έχει η Mustang GT στη Λάρισα; (pics)
Στη Λάρισα θα δούμε τη Ford Mustang GT την επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του 6ου Motor Festival.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, πλέον, το 6ο Motor Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα το πρώτο διήμερο του Απριλίου. Το εν λόγω event θα έχει και μία ξεχωριστή παρουσία και πρόκειται για τη Ford Mustang GT.

Ο λόγος για το μοντέλο με τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων των 435 ίππων και 543 Nm ροπής, επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 4,8 δεύτερα και πιάνει μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα για να αποτελέσει άλλο ένα... θηρίο της Ford, όπως μας έχει συνηθίσει η μπλε οβάλ εταιρεία με το θρυλικό μοντέλο.

Αυτό, λοιπόν, θα είναι παρόν στο περίπτερο που θα έχει η Ford Αναστασίου, που θα έχει τόσο το νέο Focus ST, όσο και το νέο Kuga. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι το Motor Festival είναι μία γιορτή των δύο και των τεσσάρων τροχών, με κόσμο απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας να συγκεντρώνονται στη Σκεπαστή Νεάπολης για το μοναδικό αυτό γεγονός.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμοί για το κοινό, καθώς και βραβεύσεις για τους εκθέτες που θα λάβουν μέρος, αλλά και καλλιστεία ομορφιάς για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Μάλιστα, θα αναδειχθεί ο πιο δημοφιλής εκθέτης και η πιο δημοφιλής συμμετοχή μέσω του διαγωνισμού που... τρέχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (#themotormoment). Επίσης, την Τρίτη (28/3) θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές σε κεντρική καφετέρια της Λάρισας.

Ακόμη, θα είναι παρούσα η ομάδα Centaurus Racing Team, η οποία έχει λάβει μέρος με επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 in Schools, καθώς και στο Formula Student, όπου έχει και αρκετές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την πρώτη θέση στο Βαράνο της Ιταλίας το 2011.

Έτσι, όλα είναι έτοιμα για ένα πλούσιο θέαμα στην ειδική πίστα, που έχει κατασκευαστεί στη Λάρισα, από τους οδηγούς, τους φιλοξενούμενους, τους εκθέτες και φυσικά τις όμορφες παρουσίες, που θα βρεθούν εκεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!