«Χτυπάει» και στα hypercars η Audi;

Gazzetta team
«Χτυπάει» και στα hypercars η Audi;
Το ενδεχόμενο να μπει στον κόσμο των hypercars και να... χτυπήσει τα Project One και Valkyrie, φαίνεται πως τσεκάρει η Audi.

Το παράδειγμα των Mercedes-AMG και Aston Martin φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει η Audi. Η γερμανική εταιρεία θέλει να προσαρμοστεί στην εποχή της τεχνολογίας, στην οποία έχει αρχίσει να μπαίνει εδώ και αρκετό καιρό ο κόσμος του αυτοκινήτου.

Γι' αυτό και τσεκάρει συνεχώς το τι είναι εφικτό, από πλευράς τεχνολογίας, όπως είπε ο Ρούπερτ Στάντλερ, ο οποίος έκανε λόγο ακόμα και για στοιχεία από τη Formula E. «Ψάχνουμε συνεχώς τι είναι εφικτό από άποψη τεχνολογίας.

Υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση και αυτά που προκύπτουν από τη Formula E και την ηλεκτροκίνηση», ήταν τα λόγια του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν είχε γίνει μελέτη να κατασκευαστεί ένα hypercar με τη χρήση τεχνολογίας από το πρωτότυπο του Λε Μαν.

Άλλωστε, και ο Στέφαν Βίνκελμαν είχε σταθεί υπέρ αυτής της άποψης, με τον επικεφαλής της Audi Sport να τονίζει ότι η γερμανική μάρκα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στους αγώνες και να τις περάσει στα μοντέλα παραγωγής της.

Έτσι, η Audi σκοπεύει να... χτυπήσει το Project One της Mercedes-AMG και τo Valkyrie της Aston Martin, που προέκυψε από τη συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Red Bull και φέρει τη... σφραγίδα του Άντριαν Νιούι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!