Δέκα αυτοκίνητα που θα... μείνουν (pics)

Νίκος Τσιώκος
Δέκα αυτοκίνητα που θα... μείνουν (pics)
Λίγα αυτοκίνητα μένουν στην ιστορία για τη διαχρονική αξία τους και υπάρχουν δέκα από αυτά του 2017 που θα μπορούσαν να πράξουν το ίδιο στο μέλλον.

Υπάρχουν αρκετά μοντέλα που έχουν μείνει στην ιστορία για τη διαχρονική τους αξία και το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και δέκα αυτοκίνητα του 2017. Η λίστα συμπεριλαμβάνει κυρίως sports cars, αλλά κι ένα σεντάν, καθώς και δύο pickup.

Σε αυτή την τιμητική της έχει η Chevrolet με τρία μοντέλα, ενώ για τρίτη σερί χρονιά βρίσκεται εκεί το Mazda Miata, ενώ προστέθηκε και το Fiat 124 Spider Abarth, το οποίο έφτιαξε η Mazda για την FCA και βασίζεται στο ΜΧ-5. Όσον αφορά την Chevy, η Camaro ZL1 αντικατέστησε την Camaro SS της προηγούμενης χρονιάς, τη στιγμή που η 718 Cayman πήρε τη θέση της Cayman GT4 για να κάνει παρέα στην Boxster της Porsche.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη λίστα απουσιάζουν οι Mustang και BMW, ενώ στη λίστα βρίσκονται και η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, το Audi TT-RS, το Chevrolet Colorado ZR2, η Corvette Grand Sport, το Ford Raptor και το Toyota 86.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!