Το νέο Yaris έρχεται στην Ευρώπη (pics)

Νίκος Τσιώκος
Το νέο Yaris έρχεται στην Ευρώπη (pics)
Η Toyota φρόντισε για μία facelift έκδοση του Yaris του 2017, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Μία facelift έκδοση του Yaris του 2017 έβγαλε η Toyota, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Αυτή βασίζεται στην υπάρχουσα τρίτη γενιά του μοντέλου, τη στιγμή που αυτό του 2017 έχει 900 νέα μέρη, τα οποία έχουν στόχο τη βελτίωση του σχεδιασμού, της απόδοσης και της ασφάλειας.

Για την ακρίβεια, οι μπροστινές και πίσω ποδιές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να του δώσουν μία πιο σπορ και πιο δυναμική εμφάνιση, τη στιγμή το νέο Yaris που έχει νέα μπροστινά φώτα, τραπεζοειδή μάσκα, ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα και LED πίσω φώτα.

Από εκεί και πέρα, βελτιώσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό, με μία νέα οθόνη infotainment 4,2 ιντσών να έχει προστεθεί, καθώς κι ένα τριακτινωτό τιμόνι, ενώ ο φωτισμός των οργάνων στο ταμπλό είναι σε χρώμα μπλε.

Όσον αφορά τους κινητήρες, μιλάμε για τον εξελιγμένο των 1.33 λίτρων, που εξοπλίζει πολλά από τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας, και τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 1.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 111 ίππους και 136 Nm ροπή. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το νέο Yaris θα είναι διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα, το Hydro Blue και το Tokyo Red.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!